Premierul Ungariei, Viktor Orban a felicitat-o pe UTA în anul revenirii în primul eșalon al fotbalului românesc. După 12 sezoane de absență din prima ligă UTA începe a revenit în acest an în prima ligă. Tocmai premierul țării vecine, Viktor Orban susține într-o scrisoare trimisă lui Alexandru Meszar că a citit cu plăcere despre performanța „Bătrânei Doamne“ în ziarul maghiar „Nemzeti Sport” și o felicită din inimă și-i dorește un parcurs la fel de bun și în continuare.

Iată cum sună întreaga scrisoare trimisă de către premierului maghiar pe adresa UTA-ei în luna august, dar pe care conducerea clubului a publicat-o doar acum, cu acordul oficialului maghiar.

Pt. dl. Meszar Sandor

Arad

Stimate Meszar Sandor!

Am citit cu bucurie în „Nemzeti Sport” că echipa legendară a Aradului, UTA, a reușit să promoveze în prima ligă după 12 ani.

Atunci când în urmă cu câțiva ani s-a răspândit vestea, că Dumneavoastră aveți hotărârea fermă de-a readuce în primul eșalon fotbalistic una din cele mai galonate cluburi din Transilvania, multiplă campioană națională, care a dat mulți jucători în reprezentativele Ungariei și României, poate puţini au fost cei care credeau că, banii și energia depuse vor da roade.

După opinia mea, azi au toate motivele pentru a fi mândri de drumul lung și anevoios parcurs de la divizia a IV-a până în primul eşalon.

Permiteți-mi să vă felicit din inimă pentru acest succes deosebit atât pe Dumneavoastră, cât și pe membrii echipei, dorindu-vă o continuare la fel de frumoasă şi eficientă.

Budapesta, 5 august, 2020.

Cu salutări:

Orban Viktor”

Recomandările redacției