bulzavladVineri seara, pe terenul Motorul din Aradul Nou, UTA II şi Şiria au deschis etapa a XXVII-a a Ligii a IV-a,într-un meci cu miză mai ales pentru echipa oaspete implicată în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Din păcate pentru echipa lui Filipaș și Bilan, tinerii „textiliști” s-au motivat îndeajuns pentru a luat tot „potul”.
Prima ocazie a meciului a dus şi des­chiderea tabelei. În minutul 8, Ghergar a profitat de o neatenţie în defensiva oaspeţilor şi a trimis în vinclu de la marginea careului. Golul nu a aprins meciul și până spre finalul reprizei, combatantele s-au angrenat înr-un joc haotic, plin de erori elemntare. De abia în minutul 37, Bej a lovit transversala dintr-o lovitură liberă din afara careului. 1-0, scor la pauză.
Nici repriza secundă nu a fost prea spectaculoasă. Până în ultimele zece minute, echipele au practicat același joc confuz, lipsit de sare și piper. Dar, cu 8 minute înainte de final, Michel Vlad l-a lăsat mască pe Rus cu un şut superb la vinclu. Șirienii s-au trezit de abia în minutele de prelungire. Mai întâi, Popa a finalizat doar în plasa laterală o pasă excelentă, pentru ca reușita de onoare să vină la ultima fază a confruntării. Cel care a înscris a fost Jurcă, cu un șut din careu ce l-a învins pe Cioară.
Formaţii:
UTA II:Cioară – Goia,Topa, Varga, Er.Wild -Ghergar, Gavriş, Bej, Gheorghiţă – Miron, Bulza. Au mai jucat: Cerna,Vlad, Hlistei, Oprea.
Şiria: Rus – Cernat, Deak, Măruşteri, Fl.Rus – Popa, Crişan, Căta-Hereţiu, Negrea – Bilan, Borteş. Au mai jucat: Ardelean, Iercan, Jurcă, Rădac.
Arbitri: Alin Deac –Gabriel Hărduţ și Remus Naghi.
Observatori AJF:Apătean Adrian şi Romulus Babău.
Denis Cicortaș

Recomandările redacției