ACTUALIZARE: Cumplit! Un tânăr de 30 de ani și-a pierdut viața în accidentul de la Voivodeni

A fost una dintre cele mai negre zile pe șoselele din județul Arad. Numai puțin de trei persoane și-au pierdut viața până la ora 15.00: doi bărbați – șoferi, de 87, respectiv 77 de ani, la Bârzava și încă o persoană la Voivodeni, comuna Bârsa.

Totul a început la ora 09.00, când polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier, în Bârzava.

Din primele cercetărie, a reieșit că un bărbat de 87 de ani, din comuna Bârzava, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 7, în localitate, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 77 de ani, din județul Timiș.

În urma impactului a rezultat decesul ambilor conducători auto și rănirea gravă a unei pasagere, care a fost transportată cu elicopterul SMURD.

Cercetările sunt continuate de polițiști într-un dosar penal, întocmit pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Al doilea accident grav s-a petrecut la Voivodeni, comuna Bârsa, la ora 14.22.

Un autoturism a ieșit în afara părți carosabile și s-a răsturnat. Victima a fost încarcerata, inconștientă.

A intervenit echipajul descarcerare al Detasamentului Sebiș și un echipaj SMURD Sebiș și Gurahonț.
Victima a fost declarată decedată de către echipajul Ambulanței, cel mai probabil a murit pe loc.

ARTICOLE:

1. https://www.glsa.ro/masina-rasturnata-la-voivodeni-o-persoana-a-ramas-incarcerata/?fbclid=IwAR2YlKY9HWgW7KVHX8UVu5exQepPKuHi9_H7td3e0EOpWq0ffn7BhkhacaY;

2. https://www.glsa.ro/cei-doi-soferi-care-au-murit-in-accidentul-de-la-barzava-aveau-87-respectiv-77-de-ani-foto-video/?fbclid=IwAR3GoR0BUXZe2K8Gt_K26wrAlvBD9TwWY4Je2G5p2fhpTud6VrwyXqFApqM;

3. https://www.glsa.ro/a-fost-carnagiu-la-barzava-un-barbat-a-murit-pe-loc-o-femeie-transportata-in-stare-critica-cu-elicopterul-iar-o-alta-victima-dusa-cu-smurd-ul/;

4. https://www.glsa.ro/imagini-cutremuratoare-de-la-accidentul-de-la-barzava-in-urma-caruia-doua-victime-sunt-in-stare-critica/?fbclid=IwAR0UeVCNrBw1fE5Drv_aDRjjHs1EOHFj0stbhbDeQgjH3f4Qj3MzqqGBi9s;

5. https://www.glsa.ro/accident-grav-cu-trei-victime-incarcerate-la-barzava-intervine-elicoperul-smurd/?fbclid=IwAR1G6HjOTTTh_grq74hAqIu0UJ8Yhv8yeHfOiihMSEc5zJGa4O0RdJdJI3c.

Recomandările redacției