vladiCS Vladimirescu pune punct aventurii în Liga a III-a. Drumul a început acum doi ani, după un triumf categoric în Liga a IV-a (event și victorie în campionatul juniorilor), continuat de victoria din barajul de la Deva, obținută în fața celor de la Performanța Alba Iulia.
Primul an al comunei de lângă Arad la nivel federal (s-a întâmplat la trei decenii de la promovarea vechii Chimia, condusă de regretatul Constantin Sfârlogea) a însemnat menținere, obiectiv atins.
Dar campionatul care stă să se încheie n-a adus ascensiunea așteptată, dintr-o serie de motive asupra cărora nu vom insista acum. „Vladi” rămâne cu amintirea unui retur bun, în care Rolland Szabo și Cristi Sculici au lansat copii de 15, 16 și 17 ani în fotbalul seniorilor.
Joi seară, împăcați cu gândul reîntoarcerii în fotbalul județean, arădenii primesc vizita celor de la Pandurii II. „E ultimul joc, ne dorim o victorie, se spune că prima și ultima impresie contează. Dorim să ieșim frumos din Liga a III-a, nu e altă miză decât orgoliul propriu”, a specificat Cristi Sculici, al cărui întreg efectiv e valid.
Ultima reprezentație ar putea fi începută în formula Mitrea – Dobai, Tudoroiu, Ciobanu, Istin – Stănaia, Iancu, Purece, Drăgan, Kocsis – Păcurar.

Recomandările redacției