Toate străzile din comuna Vladimirescu vor avea în curând plăcute indicatoare noi iar capela din Horia va fi dată  în folosință.

În comuna Vladimirescu s-a început montarea plăcuțelor indicatoare cu denumirea străzilor în localitățile Cicir și Mândruloc, apoi se va continua această acțiune în Horia și Vladimirescu.

”Am început montajul plăcuțelor indicatoare cu denumirea străzilor in localitățile Cicir si Mândruloc și vom continua  cu localitățile Horia și Vladimirescu”, transmite primarul comunei Mihai Mag.

De asemenea la Horia lucrările de renovare a capelei sunt într-un stadiu avansat, urmând ca această clădire să fie dată în curând în folosință.

”La Horia, lucrările de renovare a capelei sunt in stadiu avansat, urmând a fi dată in folosință cât mai curând posibil!”, transmite Mihai Mag.

  • Popa Mihai Ioan spune:

    Sunt mândru a fi locuitor al comunei Vladimirescu și văd zi de zi inbunătățiri in peisajul comunei.Mulțumim echipei primăriei și domnului primar care se pare că nu uită de ce noi i-am atribuit increderea noastră.La mai multe…

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției