voicVestea că Adrian Voiculeț va juca din nou în „alb-roșu” a produs mult entuziasm în rândul suporterilor arădeni. Atacantul a apucat să evolueze doar pe finalul confruntării cu ACS Poli, după care a acuzat o accidentare la gamba piciorului drept. Utistul nu a făcut deplasarea la Mioveni și Brașov și nici cu ocazia vizitei celor de la FC Olt nu va fi apt de joc.
„Oficialii” arădeni nu și-au putut ascunde dezamăgirea și chiar supărarea în „cazul Voiculeț”. „Bineînțeles, Voiculeț încă nu se antrenează și nici nu știm exact când o va face. Trebuie să găsim un doctor mai bun, un specialist, căci deocamdată nu am întâlnit pe nimeni care să-l poată trata. A făcut și o ecografie marți, cred că are o mică întindere, ruptură nu e sigur. Dar, nu vreau să fac un caz din Voiculeț, este ca oricare alt jucător din lot pentru mine. Știu doar că a venit să ne ajute și până acum nu a făcut-o. Este dator acestei echipe”, consideră Falub.
Adrian Marțian este mult mai ironic și acid decât antrenorul UTA-ei la adresa fostului golgheter al ligii secunde. „Îl trimitem la Monaco sau Las Vegas poate își revine. Lăsând gluma la o parte, vă spun eu ceva. Ăștia sunt oameni fără caracter. Un fotbalist care își dorește să dovedească ceva, nu pățea ce a pățit el. Dacă a lăcomit la banii pe care îi primește aici până în vară și crede că asta îl ridică îl slăvi, să fie sănătos! Să se folosească de ei, să îi fie de bine! Nu reacționează normal la nimic și la partide reacționează invers, e irecuperabil. Pe la finalul sezonului, după ce își ia ultimul salariu, cred că își revine și va juca 10 minute. Vă dați seama că în cazul promovării, cea mai mare primă de obiectiv o va lua Voiculeț. La cât a jucat…“, a spus patronul „alb-roșiilor.

Recomandările redacției