mateiDupă partida de la Mioveni, Adrian Marțian spunea că nu mai dorește să-i vadă la echipă pe Capătă, Ene și Matei, dar apoi a revenit la sentimente mai bune față de ei. Finanțatorul „alb-roșiilor” a precizat că de acum înainte ceio trei sunt responsabilitatea antrenorului, iar cel puțin Cornel Ene, singurul care a mai evoluat de la acea partidă, a revenit pe linia de plutire.
Sâmbătă, ar putea fi rândul veteranului Dan Matei să-și reia locul în centrul defensivei utiste, iar Marțian nu vede un lucru rău în asta.
„Dacă antrenorul are nevoie de el, nu văd o problemă în asta. Pe Matei l-am judecat după acea fază de la Mioveni, în care a vrut să devină Maradona și să dribleze tot, numai că a încurcat porțile. A ieșit un penalty pentru adversari, era normal să fiu supărat. Dar, să nu credeți că nu am văzut și lucrurile bune la Matei, jocul bun cu capul din apărare, sau pasa bună pentru Dosso la Mioveni, dar și altele. Poate, a fost mai bine că l-am scuturat atunci puțin, cu intenția de a nu mai recidiva pe viitor”, a precizat omul de afaceri clujean. În completare, Giovanni Catanzariti și-a reafirmat încrederea în fundașul de 31 de ani.
„E un băiat extraordinar, s-a antrenat exemplar în ultimele trei săptămâni. O să vedeți că atunci când se va conta din nou pe el ne va ajuta mult. E adevărat, a greșit la Mioveni, dar știe și el asta și nu va mai repeta astfel de erori”, a afirmat și fostul președinte al „alb-roșiilor”.
Când, însă, a venit vorba despre Adrian Voiculeț, care de o lună este indisponibil pentru o problemă dubioasă la gambă, Adrian Marțian a fost cât se poate de tranșant. „Păi ce, îl compar pe Matei cu Voiculeț? Nici vorbă. Matei a jucat și va mai juca, probabil. Voiculeț este manager”, a spus șeful „textiliștilor”, care nu și-a schimbat părerea nici după ce a aflat că atacantul i-a promis lui Adrian Falub că va ajuta UTA în partea a doua a returului. „Cu ce să ne ajute? Poate, dacă renunță la un salariu. Nu mai fiți copii. Voiculeț nu mai joacă, poate numai dacă îi aducem o formație să-i cânte ceva. Este un jucător care nu are suflet și pe care nu-l interesează echipa asta”, a fost concluzia dură a finanțatorului „textilist”.

Recomandările redacției