voleiUVVG ProVolei Arad a pus punct primei părți a sezonului din A2 Vest cu două victorii ce îi conturează drumul spre play-off.
Mai întâi, arădenii au înfruntat CSU Cluj, meci în care antrenorul Radu Sabău a utilizat „artileria grea”. În primul set, oaspeţii s-au desprins la 10-7, moment în care arădenii şi-au luat rolul în serios, au întros rezultatul la 12-10 şi nu au mai cedat până la finalul setului. În setul secund echilibrul s-a rupt la 14-13 pentru arădeni, care s-au desprins ulterior decisiv. În setul trei, lucrurile au fost ceva mai complicate. Clujenii şi-au jucat ultima carte de a reintra în meci, şi s-au ţinut scai de arădeni până la 22-21. Mai lucizi, elevii lui Sabău au tranşat partida în 68 de minute. Exemplari au fost Maskovits, Ispas, Sabău sau Jitaru, secondaţi de Gligor, Matica, Duma şi Lopătaru.
Succesul a fost dublat de cel obținut în confruntarea cu Vartex Tm. Vâlcea, scor 3-1 în favoarea arădenilor. Radu Sabău a utilizat tot lotul, cu predilecţie juniorii pe care clubul îi are înscrişi în CN: Preda, Maskovits, Gurban, Truţ, Sabău, Lopătaru, Motoc, Jurcă, Gligor, Matica, Ispas şi Duma.
UVVG ProVolei încheie prima parte pe locul 4 şi, la finalil acestei luni, va disputa primele meciuri din play-off împotriva celor de la CNE Dej.

Recomandările redacției