balauruCelebra televiziune CNN ar fi preluat pe loc faza din minutul 56 al partidei dintre FCM Târgu Mureș și UTA, dacă mingea ar fi poposit în plasa arădenilor. Ieșit la intercepție la 30 de metri de buturile sale, Dragoș Balauru a lovit în plin balonul ce s-a oprit doar în transversala porții lui Remo Amadio. Cu siguranță, golul ar fi candidat la reușita anului, însă a fost evident că goalkeeperul „alb-roșiilor” nu a intenționat niciun moment să înscrie de la acea distanță.
Majoritatea martorilor oculari au spus că nu au mai văzut așa ceva pe viu. „Ăsta e fotbalul, imprevizibil. Când crezi că le-ai văzut și le știi pe toate se întâmplă și o astfel de fază la care rămâi mut. Personal, nu am mai asistat pe viu la așa ceva. Era și păcat să pierdem dintr-o degajare a portarului advers”, a afirmat Adrian Falub.
Și tehnicianul gazdelor a recunoscut că transversala lui Balauru a fost o premieră și pentru el. „Pe când jucam la Bistrița, Dănuț Sabou le-a dat un gol parcă celor de la Iași de la vreo 55-60 de metri, dar Balauru a lovit balonul de la o distanță și mai mare. Chiar dacă am fi marcat și câștigat după o astfel de fază nu ar fi fost un rezultat mincinos”, a punctat Cristian Coroian.

Recomandările redacției