În acest sfârșit de săptămână au avut loc Zilele comunei Șimand. Astfel, locuitorii din Șimand s-au bucurat de două zile pline de activități și spectacole muzicale. Evenimentul organizat de Primăria Șimand, Consiliul Local și Centrul Cultural Județean Arad, poate fi considerat un real succes dacă este să ne luăm după numărul impresionant de persoane care au participat la spectacolul care a avut loc lângă sala de sport din localitate.

Sâmbătă, atmosfera a fost întreținută de artiștii: Ansamblul Junii Socodorului, Luciana Giurgiu, Formația Rapsodia Arad (concurs de tinere talente cu vârste între 10 și 18 ani, instrumental și vocal), Aurel Budugan, Dorel Brâncoveanu, Sabina Dobra, Ansamblul Șiriana Șiria, Elena Șerb și Lia Bereș, One Shot, Marius Sabău, Andreea Cosma cu formația, Alexandra Chira cu formația, Alex Mladin și Emy Alupei. În aceeași zi a avut loc un concurs de tinere talente dedicat tinerilor până în 18 ani.
Primarul localității Florin Dema a reușit să organizeze un eveniment reușit plin de activități cum era și normal după un an plin de muncă și realizări.

„Mă bucur că în această zi minunată pentru comunitatea Șimand suntem cu toții împreună după un an plin de muncă. Le mulțumesc tuturor celor prezenți într-un număr atât de mare la acest eveniment și totodata celor care ne-au ajutat în realizarea lui. Pe această cale doresc să mulțumesc angajatilor Primăriei și Consiliului Local Șimand, Consiliului Județean Arad, dar și celorlalți sponsori”, a declarat primarul comunei Șimand, Florin Dema.

Duminică pe scenă au urcat artiști precum: ansamblurile Românașul Zimand, Doina Crișului Ineu, Păstrătorii Tradițiilor Șicula, Rapsozii Șimandului, „Garofița“ Șimand, Răzvan Moț, Adelina Țapoș, Oana Selejan cu Alex Selejan, Teodora Sârbu, Otilia Haragoș-Seghedi și Stângaciu, Oana Bozga Pintea.

Principalul eveniment al zilei a fost tombola organizata de către primărie în parteneriat cu ceilalți sponsori prin care cei care au participat au putut câștiga premii precum, esspresoare de cafea, televizoare, aspiratoare dar și alte electrocasnice foarte utile.
Prezentatorii evenimentului au fost Mihaela Suciu și Sorin Ghilea.

„Dragii mei șimăndani, am încheiat cu bine încă o ediție a Zilelor Comunei Șimand, au fost 2 zile dedicate nouă, șimăndanilor. Am descoperit noi talente care vor duce mai departe folclorul nostru local, atât la canto vocal cât și la canto instrumental. Am premiat elevii care au obținut rezultate deosebite la învățătură în anul școlar, 2022 – 2023, la învățământ Șimandul are cu ce se mândri. Am premiat și sportivii care au realizări remarcabile în acest domeniu indiferent de categorie. Să vă mai spun, și la capitolul modeling stăm extraordinar de bine. Avem șimăndani de care suntem mândri că duc numele comunei noastre peste tot prin țară și străinătate. Mulțumesc tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment. Ca la fiecare ediție, am încheiat cu un spectaculos foc de artificii.
La mulți ani, șimăndani!
La mulți ani, Șimand!“, a declarat Florin Dema, primarul comunei Șimand.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției