utafeteLotul echipei de fotbal feminin FC UTA şi-a dat întâlnire ieri, pe platoul din faţa Stadionului Francisc Neuman în vederea deplasării la Baia Mare. Acolo fetele urmau să dispute meciul din prima ligă feminină cu Independenţa din localitate.
În ultimul moment, Dorel Cura, președintele AJF, a primit un telefon de la Federația Română de Fotbal, prin care a fost anunţat că partida a fost reprogramată la cererea gazdelor pentru data de 29 martie, deoarece terenul din Dealul Florilor este impracticabil din cauza ploilor, iar prognoza zilei de miercuri nu este deloc favorabilă. Astfel FRF risca să plătească o deplasare în plus (cazarea, transportul şi masa echipelor aflate în deplasare sunt plătite de Federație).
Iniţial, cei de la Baia Mare doreau să găzduiască meciul pe un alt teren mult mai rău, însă AJF Arad a refuzat, ţinând cu tot dinadinsul ca partida să se joace conform regulamentului pe Stadionul Central, aşa cum a fost programat de FRF. Gazdele au intervenit pe lângă forumul de la Bucureşti şi au obţinut în ultimul moment o reprogramare a confruntării.
Aşadar, elevele lui Gigi Cameniţă şi Adriana Inoan vor face o singură deplasare pe data de 27 martie, când vor juca două meciuri, primul la Cluj, cu campioana României,„Olimpia Universitatea Tehnica”, după care vor „urca” la Baia Mare, unde vor întâlni, două zile mai târziu, pe „Independenţa”.
(S.A.)

Recomandările redacției