În al doilea meci al zilei de duminică, UTA Under 17 a întâlnit și ea juniorii de aceeași vârstă de la LPS Sebeș. A fost un meci tranșat în prima repriză, atunci când „puștii” antrenați de Mircea Aslău au înscris de două ori.
Primul gol a venit în minutul 13 din gheata lui Vulturar. Urcat lateral stânga, acesta a prins un șut în cros senzațional, de la 30 de metri, în vinclul porții adverse. Cu patru minute înainte de finalul primei reprize, Jula face un pressing ridicat, deposedează portarul și înscrie pentru 2-0.
Scorul s-a menținut și după pauză, dar asta numai pentru că UTA a avut probleme la finalizare. La finalul partidei adversarii au ratat șansa unui gol, din poziție de unu la unu cu portarul Iucie.
UTA: Iucie – Găină, Maier, Rîpaș, Turc, Vulturar, Merca, Aslău, Jula, Gădărici, Nicoară. Au mai jucat: Moldovan T., Leuță, Miclea, Nădăban.
„M-am așteptat la un adversar dificil, mai ales că au pierdut la Poli la ultima fază. O echipă cu talie bună care totuși, per total, nu ne-a pus probleme. Nouă
ne-a lipsit concentrarea la finalizare. Miercuri ne așteaptă un meci dificil la Hunedoara, iar sâmbătă ne deplasăm la Timișoara pentru derbyul cu ASU“, a declarat la finalul partidei Mircea Aslău.
ASU Poli, contracandidata UTA-ei la accederea în Liga Elitelor U17, are un parcurs identic cu cel al echipei arădene, câștigând cu 1-0 meciul cu CS Hunedoara. Cu trei victorii și un egal UTA este pe primul loc în seria a 16-a, având un golaveraj mult mai bun față de cel al rivalilor din Banat.

Recomandările redacției