martianPână cel târziu luni, echipa fanion a Aradului ar trebui să-și cunoască planurile de viitor, chiar dacă acestea ar putea fi doar pe termen scurt sau mediu. La serviciu se află Adrian Marțian, care, deși la un moment dat spunea că are un proiect de 4-5 ani pentru UTA, nu mai este la fel de sigur că dorește să continue în Calea Aurel Vlaicu. Este evident că omul de afaceri clujean nu mai are încredere deplină în partenerul său Giovanni Catanzariti, care, la rândul său, nu agreează stilul lui Marțian de a gestiona relațiile cu jucătorii sau „oficialii” altor cluburi.
Prin urmare, pisica trebuie cumva ruptă în două, urmând ca apoi să calculăm câștigurile și pierderile pentru clubul „textilist”. Principalul finanțator s-a ocupat de afacerile personale, dar în acest weekend a promis că-și va clarifica poziția față de echipa fanion a Aradului. Sâmbătă, sau cel târziu duminică, Adrian Marțian se va așeza la aceeași masă cu Giovanni Catanzariti și, în funcție de concluzii, îi va informa și pe Gheorghe Constantin și Adrian Falub dacă planul lor pentru sezonul următor va fi pus sau nu în practică.
Însă, antrenorul UTA-ei ar putea afla și mai repede ce are de gând fostul coleg de școală. Falub și Marțian se vor vedea la o cafea la Cluj, unde vor vorbi – bineînțeles – despre soarta grupării pe care împreună au salvat-o de la colaps în această iarnă. Există și varianta ca niciunul dintre ei să mai continue în „alb-roșu”, fără ca ei – însă – să mai lucreze, eventual, și la un alt club. Adrian Falub are oferte de la multe alte cluburi, care – însă – sunt stabile din punct de vedere financiar, în timp ce partenerul lui Adi Mutu ar putea prelua echipa emblemă a județului de baștină a „Briliantului”.
În acest caz, Giovanni Catanzariti s-ar trezi din nou cu clubul în brațe, fără soluții de finanțare, așa cum se întâmpla la începutul acestui an. Însă, ca și atunci și acum există un plan de salvare a grupării emblemă a orașului agreată și de primarul Gheorghe Falcă. Din informațiile noastre, Marius Țucudean pare tot mai hotărît să demareze un proiect bazat pe tineret cu scopul de a promova echipa la finalul stagiunii 2014. Ca o stranie coincidență ar fi anul în care construcția noii arene din Calea Aurel Vlaicu cu o capacitate de 17 mii de locuri ar trebui finalizată și toate ar merge ceas pe malul Mureșului.

Recomandările redacției