atletico 2002Triumfători în faza județeană a Campionatului Național de juniori E, băieții lui Marcel Cîmpian și Florin Rusu din generația 2002 au trei zile intense la sfârșitul săptămânii. Arădenii luptă pentru câștigarea Zonei la Timișoara, acolo unde se reunesc învingătoarele din județele Arad, Timiș, Gorj, Mehedinți și Caraș-Severin.
Galben-negrii au fost repartizați, prin tragere la sorți, în grupa B, alături de Pandurii Lignitul Tg. Jiu şi Muncitorul Reşiţa. Atletico joacă vineri, de la 18,00, în compania gorjenilor, o zi mai târziu, de la aceeași oră, urmând să întâlnească trupa din Reșița. Primele două clasate din fiecare grupă (în prima au fost „sortite” Luceafărul Drobeta Turnu Severin, Jiul Petroşani şi LPS Banatul Timişoara) joacă semifinalele în sistem cruce. Penultimele acte se dispută duminică dimineață, de la 10,00, iar finala e programată de la ora 15,00. Toate confruntările au loc pe arena LPS Banatul.
Cîmpian și Rusu mizează pe: Toma, Stretcu, Găină, Maier, Dalacsi, Uzum, Gâdoiu, Dronca, Tripa, Jicărean, Popa, Moldovan, Tândău, Andea.
„Tricolorul” Vasi
Tot din tabăra lui Atletico, mijlocașul Emanuel Vasi a participat cu România Under 16 la Turneul de Dezvoltare. Competiția a fost organizată de FRF și s-a disputat la Buftea. Juniorii noștri au câștigat turneul, după ce au învins Serbia cu 2-0 și Slovacia cu 4-1, remizând cu Moldova, 0-0. Antrenorul Adrian Bumbescu a apelat la fotbalistul arădean în toate cele trei confruntări.

Recomandările redacției