mandacheÎn mod mai mult sau mai putin surprinzător, CSU Braşov a învins Vabova Sf. Gheorghe (liderul neînvins al seriei pâna la acest joc) cu 68-62. Rezultatul anulează orice şansă a West Olympiei Phoenix Arad de a se mai califica în faza următoare a ligii secunde.
Astăzi, arădenii dispută ultimul meci în serie, cu Phoenix Corona Braşov. Se joacă de la ora 15,00 în Sala Polivalentă și, chiar dacă meciul a ajuns să conteaze doar pentru statistică, tabăra arădeană spune că are datoria să iasă onorabil din scenă.
„Asta este, nu avem ce face, noi trebuie să ne jucăm corect şansele şi în ultimul meci, cum am făcut şi până acum. E ciudat ce s-a întâmplat, mai cu seamă că jocul dintre CSU şi Vabova a fost amânat de sâmbată pe luni, deşi distanţa dintre cele două oraşe este de vreo 30 de kilometri. Noi, în acest sezon, am asigurat cele mai bune condiţii adversarilor, în schimb, în anumite locaţii, am avut parte de un cu totul altfel de tratament. Dar unora li se permite aşa ceva. E un pic frustrant, dar ce să mai facem? De greşit, cred că s-a greşit în primul meci, dar eram la început. După acest sezon ce să învăţăm? Doar să respectăm regulamentul. De aici încolo vom încerca să ţinem băieţii cât de cât în priză. Să le asigurăm meciuri în picioare. Vom vedea ulterior ce se va întâmpla”, a analizat George Mandache, antrenor principal WOPAR.

Recomandările redacției