Agromalim 2014Ediția cu numărul 25 a celui mai mare eveniment internațional de agricultură din Vestul țării, Agromalim (11-14 septembrie 2014), a avut un succes răsunător. Organizatorul, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad s-a bucurat de numeroase aprecieri, unii dintre participanți declarând că nivelul ediției din acest an a evenimentului a fost superior, comparativ cu edițiile anterioare, precum și față de celelalte evenimente de acest gen din țară.
„Diversitatea ofertelor și serviciilor oferite de participanți în cadrul evenimentului Agromalim a fost un factor deosebit de relevant în aprecierile făcute de reprezentanții autorităților din domeniu, atunci când au catalogat evenimentul ca fiind, după anumite criterii, peste celelalte târguri de acest gen din țară. Ediția cu numărul 25 a evenimentului Agromalim a fost una de succes pentru Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad și doresc să
mulțumesc tuturor celor care au contribuit la rezultatul acesteia”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.
Aproximativ 12.000 de vizitatori, 3.500 de mp spațiu interior și 25.000 mp spațiu exterior ocupat, premiere mondiale, cursuri pe domeniu ecologic, conferințe, întâlniri de afaceri și multe oferte ale celor mai mari actori din domeniu, acestea sunt cifrele ediţiei din 2014 a evenimentului. Expoziția de animale din acest an a fost marcată de avizul nefavorabil primit de la autoritățile competente, în contextul interzicerii prezenței rumegătoarelor la târgurile de animale din toată țara.
„Evenimentul a prezentat publicului oferte și servicii de calitate superioară ceea ce a  compensat participarea mai redusă animalelor. În acest context, aduc aprecieri tuturor participanților pentru modul în care s-au prezentat la Agromalim și pentru felul cum au înțeles să se promoveze în fața publicului”, a declarat Adrian S. Negrau, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.
Următorul eveniment organizat de Camera de Comerț din Arad este Ecomediu (14-16 octombrie 2014), o expoziție specializată cu participare internațională.

Recomandările redacției