oferteÎn această perioadă se fac angajări în industrie. Cele mai multe oferte de serviciu anunţate la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Arad sunt făcute de companii producătoare de componente auto. În timp ce pentru arădenii cu studii superioare, posibi­lităţile de reorientare profesională sunt extrem de reduse, companiile caută să recruteze muncitori necalificaţi, operatori şi confecţioneri.
Peste 250 de noi oferte de job-uri au fost anunţate de agenţii economici arădeni la AJOFM. Se caută un număr mare de confecţioneri de cablaje, mun­citori necalificaţi pentru asamblare şi montare de piese şi confecţioneri. De asemenea, firmele arădene mai angajează lăcătuşi mecanici, lucrători co­mercial, manipulanţi, sudori şi vân­ză­tori. Posturile pentru care se cere pregătire universitară sunt puţine, existând doar câteva oferte de angajare pentru ingineri şi subingineri mecanici şi de producţie.
Pe data de 8 martie, Agenţia Ju­deţeană de Ocupare a Forţei de Muncă organizează o bursă destinată în special arădencelor. Bursa Muncii pentru femei se va desfăşura începând de la ora 9.00, într-un local din Piaţa Gării.

Recomandările redacției