Chiar dacă anul acesta nu au fost alocați foarte mulți bani pentru eveniment, Zilele comunei Livada au avut de toate: cântec de la artiști locali dar și consacrați, joc, multă voie bună și distracție, mâncare multă și minuțios pregătită, oferită gratis la toată lumea, premii, emoții, competiții sportive și multe altele, pregătite de conducerea primăriei Livada.

Este o adevărată plăcere să ne adunăm astăzi pentru a marca începutul unui eveniment deosebit – Zilele comunei Livada. În aceste zile pline de energie și entuziasm, ne adunăm ca o comunitate unită pentru a celebra valorile, tradițiile și realizările noastre. Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor prezenți, dar și celor care au contribuit la organizarea acestui eveniment remarcabil. De asemenea, le transmit un salut călduros și urări de bine și celor care din diferite motive nu au ajuns la sărbătoarea închinată lor, ne-a declarat Iosif Bimbo, primarul comunei Livada.

O sărbătoare a tradiției, dar și a continuității

Zilele comunei Livada reprezintă o oportunitate minunată de a ne aminti de rădăcinile noastre, de a ne bucura de tradițiile noastre autentice și de a ne uni eforturile în direcția unui viitor mai luminos. Zilele acestea vom avea prilejul să participăm la diverse activități, să ne bucurăm de spectacole și să ne întâlnim cu vecinii, rudele sau prietenii noștri. Este o ocazie de a reînoi legăturile noastre sociale și de a crea amintiri neprețuite.

Aș dori să adresez mulțumiri speciale tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment, colegilor mei din primărie, doamnei viceprimar Simona Nan, dar și partenerilor și sponsorilor noștri. Fără efortul lor susținut, aceste zile memorabile nu ar fi fost posibile.

Haideți să ne bucurăm cu toții de aceste zile ale comunei Livada, să ne conectăm cu spiritul comunității noastre și să privim cu încredere către viitorul nostru comun. Să ne amintim că fiecare dintre noi are un rol de jucat în construirea unei comunități mai puternice și mai prospere.

Vă doresc tuturor să aveți parte de momente minunate în aceste zile și să păstrați vie flacăra entuzismului pentru comuna noastră dragă, Livada.

La mulți ani, locuitorilor din Sânleani și Livada!“, ne-a mai declarat Iosif Bimbo, primarul comunei Livada.

Artiștii care au întreținut atmosfera

Evenimentul Zilele comunei Livada este organizat de Primăria și Consiliul Local Livada, împreună cu Consiliul Județean, prin Centrul Cultural Județean Arad.

Vineri a avut loc o seară spirituală, iar sâmbătă au urcat pe scenă următorii artiști: Ana Maria Kiss, Ianis Dehelean, Tania Tămaș, Formația Răzvan Cristea cu Gabriel Stoica și Sorina Lavinia, Luciana Giurgiu cu formația, Florin Stoian și Mara Mihalca cu formația.

Invitatul special al serii de sâmbătă a fost îndrăgitul și cunoscutul interpret Ionuț Langa.

Duminică are loc o petrecere în aer liber cu DJ Geo, începând cu ora 20.00.

Comuna Livada este mai mult decât un simplu loc pe hartă, este casa noastră. Este locul în care am crescut, am construit familii și ne-am întemeiat visuri. Cu fiecare zi ce trece, adăugăm noi pagini la povestea noastră comună și contribuim la dezvoltarea acestei comunități într-un mod pozitiv și durabil, ne-a declarat Flavius Roșca, administratorul cultural al comunei Livada și unul dintre principalii organizatori ai evenimentului.

Moment emoționant

VIDEO: https://www.facebook.com/glsa.ro/videos/824635299359234

Tot în cadrul Zilelor comunei, primarul Iosif Bimbo i-a invitat pe scenă pe cei care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Momentul a fost unul emoționant, din partea tuturor celor implicați. Primarul le-a vorbit cu multă recunoștință celor trecuți de prima tinerețe, oferindu-le o floare doamnelor și o diplomă domnilor. De asemenea, familiile au primit și un cadou oferit de primarul Iosif Bimbo, care a constat într-un plic cu bani. Cadoul a fost posibil datorită sponsorilor evenimentului.

Cei premiați au fost vizibil emoționați, mulți dintre ei nereușind să își stăpânească lacrimile. Emoția lor a fost transmisă și primarului Iosif Bimbo.

Competiție sportivă cu 35 de echipe de fotbal

În cadrul zilelor comunei Livada și în colaborare cu Clubul Viitorul, primăria a susținut a II-a ediție a „Memorialului Radu Marius“. Cupa Viitorul Livada a fost dedicată astfel lui Radu Marius, copilul care a jucat pentru echipa din Livada, dar care s-a stins fulgerător din viață, la o vârstă foarte fragedă.

La competiția susținută de primăria Livada participă 35 de echipe de fotbal, din cinci județe ale țării. Competiția este dedicată copiilor născuți în 2013, 2014 și 2016.

Mâncare pentru toată lumea

Toți cei care au participat la spectacolul din centrul comunei au fost invitați de primărie la o porție de gulaș. Mâncarea gătită la ceaun a fost preparată în cele mai mici amănunte de către cei de la SVSU Livada și Tazole Color, sponsorii evenimentului.

Sărbătoare mare la Livada și Horia, unde oamenii s-au bucurat de zilele localităților. Sunt alături de primarul Bimbo Iosif din Livada și de primarul Mag Mihai din Vladimirescu, două comunități cu o dezvoltarea puternică. Sunt încântat că am sărbătorit împreună.

La mulți ani tuturor!, a declarat Ionel Bulbuc, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

VIDEO: https://www.facebook.com/glsa.ro/videos/1339123893696192

  • Luciana Negru spune:

    Mulțumesc pentru poze!
    Sunt fiică a satului, menționată doar in articol. Poate pentru mine s a terminat bateria aparatului de fotografiat…

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției