Primarul Gheorghe Burdan l-a invitat pe Văru Săndel să prezinte spectacolul de dumnică

Primarul Gheorghe Burdan l-a invitat pe Văru Săndel să prezinte spectacolul de dumnică

În orașul de pe Criș se fac pregătiri intense pentru tradiționala sărbătoare „Zilele orașului Chișineu-Criș“, de la începutul lunii viitoare, adică în 2 și 3 august. Așa cum ne-a obișnuit de-a lungul anilor, în cele două zile de week-end vor fi acțiuni culturale, competiții sportive, nelipsitele concerte-regal  de muzică populară dar și de muzică modernă, întreg orașul fiind în sărbătoare. Programul celei de-a VIII-a ediții cuprinde nume mari și formații cunoscute.

Deschiderea manifestării va fi sâmbătă, la ora 11, în Sala Mare a Primăriei orașului. Va fi urmată de tradiționala Paradă a portului popular de la ora 12, după care fanfara „Sunetul Aradului“ va susține un concert de muzică specifică în Parcul Central al orașului. Pe Stadionul din oraș – unde va fi amenajat un parc distractiv –  de la ora 14 vor evolua de formații și interpreți: formațiile de la Ketegyhaza și Csanadpalota (Ungaria), din Chereluș, „Junii Socodorului“; soliștii Vasile Iova și Ghiță Baciu. Vor urma soliști de muzică populară: Sorin Mocanu, Nelu Zadic, Vasile Conea dar și de muzică populară-etno Călin Crișan. De la ora 22 vor evolua formațiile Casei de Cultură din Chișineu-Criș: Mini Step, Step Experience urmate de un dans sportiv și de două concerte: cu Alexandra Ungureanu &Crush și cu Emil Lassaria&Caitlyn.

Duminica va începe dimineața cu un turneu de handbal iar de la ora 14 pe Stadion va începe a doua serie de spectacole. Vor evolua artiști cunoscuți: soliștii Gina Rus, Ștefan Muntenaș, Mirela Petrean; formațiile din Budureasa (Bihor), „Floarea Crișului“, „Drăgan Muntean“ (Hunedoara) cu soliștii  Ovidiu Olari, Cristian Fodor, Mariana Anghel. După ora 22 va cânta Sava Negrean Brudașcu – acompaniată de „Rapsozii Zărandului“, deci un adevărat regal folcloric.

În jurul orei 23 vor fi focuri de artificii iar după ele vor concerta Dj Project&Adela Popescu. Prezentator va fi cunoscutul om de show Văru Săndel.

 

Recomandările redacției