parc

Centrul Municipal de Cultură le pregăteşte celor mai mici dintre arădeni o serie de surprize cu ocazia zilei de 1 iunie.

Copiii vor fi în centrul atenției și în acest an cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilului.

Luni, 1 iunie, începând cu ora 12.00, copiii sunt așteptați în parcul Aventura Voinicilor (Malul Mureșului/ lângă biserica Maranata) pentru a participa la activități distractive și antrenante.

Organizatorii le-au pregătit concursuri și jocuri distractive- cursa sacilor, întrecere cu coarda/mingi, tenis, ștafeta, concursuri interactive: interpretare dans, poezie, interpretare scenică, ateliere de pictură pe faţă, ateliere de creaţie, ateliere baloane modelabile. Copiii prezenți se vor distra alături de personajele din basme, modelând baloane.

De la ora 17.00, arădenii sunt invitaţi la un program artistic realizat de copii din învățământul preprimar (scenete, spectacol de interpretare, dans şi majorete), iar de la ora 18.00 va avea loc tradiționalul concurs de desene pe asfalt care se va desfășura pe aleile din parcul Aventura Voinicilor.

Pe toată durata zilei, organizatorii le vor oferi copiilor premii și surprize pe toată durata zilei, tombole distractive.

Toate activitățile vor fi realizate de animatori costumați în prințese, clowni și clownițe, zâne.

Recomandările redacției