copiiAceeaşi talentaţi copii din cadrul Caselor de tip familial din oraşul Lipova care au încântat vizitatorii Muzeului orăşenesc Lipova cu minunatele şi deosebitele mărţişoare pe care le-au pregătit cu ocazia zilei de 1 Martie, nu s-au oprit doar la acest târg ci au continuat să-şi pună în practică ideile, reuşind să organizeze de această dată un alt târg, dedicat zilei de 8 Martie.
Astfel, săptămâna trecută, joi și vineri, de la ora 10:00, ei au fost pre­zenţi la muzeu, alături de îndrumătoarele lor Lidia Gabrian, Daniela Pera şi Magdalena Tămăşan, unde şi-au expus minunatele creaţii, atât în una din încăperile puse la dispoziţia lor, cât şi pe un mic stand improvizat pe trotuarul din faţa muzeului. Creaţiile expuse au fost dintre cele mai diverse, acestea demonstrând încă o dată cât talent există în aceşti copii şi că imaginaţia unor copii atât de extraordinari nu are limite, mai ales cu ocazia unei zile atît de speciale. De această dată copiii s-au gândit la creaţii unicat, precum felicitări, bijuterii (brăţări, lănţişoare) foarte colorate din pietricele de diferite culori şi mărimi, dar şi diverse cadouri şi obiecte, toate confecţio­nate manual, dedicate special femeilor cu ocazia minunatei zile de 8 Martie.
Expoziţia copiilor a fost foarte vizi­tată, mai ales de bărbați dar și femei de toate vârstele. Numărul vizitatorilor şi cumpărătorilor a fost şi mai mare, fiecare dintre cei care au avut ocazia să vadă aceste creaţii rămânând profund impresionat.
Zilele de 7 şi 8 Martie au reprezentat încă două zile deosebite pentru copiii din cadrul Caselor de tip familial din oraşul Lipova, ei având încă o dată ocazia să împartă cu oamenii ceea ce au creat cu drag şi entuziasm.

Recomandările redacției