jandarmiLa sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad au avut loc, ieri, manifestări dedicate aniversării Zilei Jandarmeriei Române. Manifestările au fost onorate de prezenţa prefectulului judeţului Arad Cosmin Pribac, alături de reprezentanţi ai institu­ţiilor publice locale cu care inspectoratul de jandarmi colaborează şi cooperează.
La începutul ceremonialului a fost intonat Imnul de Stat al României şi s-a oficiat o slujbă religioasă de pomenire a eroilor jandarmi.
Inspectorul-şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, colonelul Adrian Bîcleşanu, a ţinut un discurs dedicat sărbătorii, după care au fost citite mesajele transmise jandarmilor de prim-ministrul Victor Ponta, de ministrul de Interne Radu Stroe, de preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea şi de Inspectorul General al Jandarmeriei Române, colonel dr. Mircea Olaru.
În cadrul manifestărilor, pentru rezultatele deosebite obţinute în activitatea desfăşurată, trei subofiţeri au fost înaintaţi în gradul următor înainte de termen. De asemenea, au fost acordate diplome de merit, iar jandarmii care s-au clasat pe primele locuri la concursurile sportive orga­nizate cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române au fost premiaţi, primind diplome şi cupe.

Recomandările redacției