Mandate de executare a pedepsei închisorii

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei închisorii. Mandatele au fost emise de magistrații Judecătoriei Arad pe numele unui tânăr de 23 de ani, din Arad, care are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației, de magistrații Judecătoriei Ineu pe numele unui bărbat de 39 de ani, din Moneasa, care are de executat o pedeapsă de 2 ani și o lună pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației și de magistrații Judecătoriei Dărăbani pe numele unui bărbat de 38 de ani, din Arad, care are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 4 luni pentru săvârșirea infracțiunii de abandon de familie. Cei în cauză au fost depuși în Penitenciarul Arad.

 

 

Cercetat de polițiști pentru contrabandă

Polițiștii orașului Lipova cercetează un bărbat pentru contrabandă cu țigarete.  Polițiștii cercetează un bărbat de 48 ani, din Lipova, care, în calitate de administrator al unei societăți comerciale de pe raza localității, ar fi oferit, în vederea comercializării, 920 țigarete de diferite mărci, netimbrate și timbrate necorespunzător, susceptibile a proveni din contrabandă. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

 

Depistat cu lemne de foc fără documente legale

Polițiștii orașului Ineu au depistat miercuri, în trafic, un transport ilegal de material lemnos. Polițiștii au depistat, pe raza localității, un bărbat de 44 de ani, din Craiva, în timp ce transporta cu o autoutilitară 2,2 metri cubi de material lemnos din speciile carpen și gorun, fără a deține documente legale. În urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au mai constatat numerele de înmatriculare aplicate fuseseră atribuite unui alt autoturism. Materialul lemnos a fost indisponibilizat în vederea cotinuării cercetărilor, bărbatul fiind sancționat confom Legii 171/2010 cu amendă în valoare de 5.000 de lei. Pe numele acestuia a mai fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Recomandările redacției