Este deja de domeniul banalului faptul că Rareș Bogdan a fost lansat în politica mare de către Klaus Iohannis Werner, a cărui trompetă fidelă a fost tot timpul. A și recunoscut în nenumărate rânduri că nu există problemă în care el să aibă altă opinie decât Președintele, salvatorul națiunii și atoateștiutorul văzutelor tuturor și nevăzutelor. A repetat papagalicește, până la exasperare, orice propoziție sau frază editată-vorba Elenei Băsescu- de către Klaus. Personal, am fost și rămân convins că Rareș Bogdan a fost deja desemnat de către Klaus ca urmaș al său la Cotroceni, cu sarcina de a-i continua opera, respectiv, plasarea României sub tutela absolută a Uniunii Europene, mai exact a Comisiei Europene, desăvârșirea statutului de colonie germano-austriaco-olandeze a Româ­niei.
Pentru aceasta, Klaus a decis ca Rareș Bogdan să efectueze o stagiatură de 5 ani la Bruxelles, ca europarlamentar, să se instruiască, sub atenta îndrumare și supraveghere a PPE-ului lui Merkel, după modelul înaintașei sale, Monica Macovei.
Tocmai din acest motiv, am rămas puțin surprins de vehemența cu care a atacat Guvernul Orban pe tema facilitării plecării muncitorilor sezonieri în străinătate, recte în Germania. Rareș Bogdan spune că această decizie este o „imbecilitate”, în condițiile în care aceste facilități au fost decise direct de către Fuhrerul Merkel, iar Ludovic Orban, la porunca lui Iohannis, le-a adoptat fără să crâcnească! „O imbecilitate! Dacă tot au venit acasă, să îi păstrăm și să dezvoltăm agricultura românească. Aici, producătorii și cultivatorii duc lipsă de forță de muncă și noi ne trimi­tem forța de muncă pentru agricultură în Italia și Germania. Nu știu cine a luat decizia, însă oricine af fi, este un imbecil!”. Aoleu și vai de mine, a cutezat să-l facă IMBECIL pe Klaus Iohannis Werner, stăpânul și ocrotitorul său?! Doar știe foarte bine, a și spus-o în repetate rânduri, că Guvernul Orban nu face nimic fără știrea și binecuvântarea acestuia!
De aceea am rămas, la prima impresie mirat, dar mi-a luat doar câteva minute ca să realizez că Iohannis nu a vorbit niciodată, nici măcar o secundă, despre acest subiect, așa că, oficial, nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase. Așa că, la apropont, va putea să declare că Orban este prost, că nu merită să fie președinte al liberalilor români, demnitate care, în mod firesc, ar trebui să fie acordată unui român adevărat, care nu se teme să se ia de piept (îmi cer scuze celor care au o imaginație bogată) cu Angela Merkel, care a solicitat sclavi români. Adică, ce mai tura vura-ncurcătura, Rareș Bogdan președinte al PNL, candidat la Președinția României! Evident că tiradele lui Rareș Bogdan nu vor avea niciun efect, că românașii se vor întoarce în Germania, pentru a culege recoltele, dar așa-zisa lui revoltă neaoșă va valora enorm pe plan intern, la alegerile prezidențiale postKlaus.

  • cialis online spune:

    I know this web site provides quality depending articles or reviews and additional data,
    is there any other web page which offers these kinds of stuff in quality?

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției