UTA a obținut al treilea punct în trei jocuri disputate pe prima scenă în sezonul 2020-2021. Vineri a fost 1-1 la Pitești, la fel ca și în precedentul duel dintre cele două formații, la finalul căruia ambele echipe se bucurau de promovare. Coordonatele au fost diferite acum, când UTA a rămas cu regretul irosirii câtorva ocazii bune de tot.

Fotbalul te pedepsește când nu marchezi. Încercăm să luăm lucrurile pozitive din acest joc, îi felicit pe băieți pentru cum au interpretat strategia noastră. Din păcate, suferim încă destul de mult. Atunci când nu fructifici două-trei ocazii din patru-cinci create, ajungi să îți plângi în pumni, cum se spune. Trebuie să învățăm din greșeli, să ținem capul sus. Din punctul meu de vedere, rezultatul de azi e un insucces, ne doream să câștigăm”, a punctat antrenorul utist Laszlo Balint, care i-a oferit încredere lui Vali Buhăcianu după ratarea mare din actul doi: „Are calitate, sută la sută va redeveni golgeterul pe care îl știm”.

Balint susține că echipa sa progresează chiar dacă nu la nivelul pe care îl dorește acesta. Tehnicianul celor de la UTA este convins de faptul că săptămâna viitoare va reuși o victorie împreună cu elevii săi.

Suntem într-o creștere, echipa progresează, chiar dacă nu la nivelul pe care mi l-aș dori. Facem pași spre consistență, din păcate, s-a văzut cum o greșeală la atacant și una la fundaș pot schimba tabela. Mergem mai departe, rămânem uniți, și, cu perseverență, vom încerca să devenim mai buni. Sunt convins că băieții vor înțelege unde am greșit acum, iar săptămâna viitoare vom bifa și prima victorie”, a adăugat Gyuszi Balint.

Recomandările redacției