femeie-telefon-mobilFemeile au stat aproape întotdeauna mai prost la capitolul încredere în sine faţă de bărbaţi şi câteodată nici nu isi dau seama că pe ei îi atrag chiar şi cele mai mici lucruri, pe care femeile probabil le consideră urâte şi încearcă să le ascunda. De la ticuri verbale la aluniţe şi chiar modul în care poartă podoaba capilară.
Daca esti femeie trebuie sa…

Ştii ce ai

Dacă ştii cum îţi stă mai bine, ştii că eşti carismatică şi că te poţi face plăcută de la primul salut, este perfect în regulă să te lauzi, din când în când cu asta. Totuşi, dacă nu eşti într-un anumit fel şi ai vrea ca bărbatul de lângă tine să creadă că eşti, mai bine las-o baltă, nu iese niciodată.

Simţul umorului

Într-o relaţie, simţul umorului este foarte important. Dacă tu râzi la glumele lui ai o bilă albă. Dacă ştii să faci şi tu glume cu adevărat amuzante, atunci te va plăcea şi mai mult. În schimb, dacă nu este punctul tău forte, nu încerca să forţezi nota.

Zâmbetul

O femeie care zâmbeşte este o femeie frumoasă. Nu trebuie să ai dinţii perfect aliniaţi şi nici mai albi ca perlele din adâncuri, ci trebuie să zâmbeşti frumos şi sincer. Mai mult, dinţii strâmbi au propria personalitate şi dacă ştii cum să-i foloseşti ca pe un atu şi nu să-i scoţi în evidenţă drept defect, tu ieşi în câştig.

Sursa: Unica.ro

Recomandările redacției