Cele mai sigure locuri, mai ales pentru copiii mici, sunt străzile din orașul nostru. Aradul are, din nefericire, multe lucrări făcute și nu prea și sunt șanse ca acestea să fie un pericol mai ales pentru cei mici.
Desigur, în cazul de față nimeni nu este ferit de pericol pentru că este vorba despre o gaură uriașă pe marginea drumului. Aceasta se găsește pe strada Doinei și este exact prin fața caselor, pe acolo pe unde, cel puțin teoretic, se merge pe jos.
Desigur, dacă vorbim despre gropi, orașul nostru este locul perfect în care poți să găsești câte vrei. De această dată nu este vorba despre o simplă groapă, este vorba de o gaură în care poate cineva să cadă, nu în întregime, dar cel puțin un picior și poate ușor să se lovească.
Acest lucru se poate întâmpla atât pe timp de zi într-o clipă de neatenție, dar mai ales pe timp de noapte când vizibilitatea este redusă și nu vede nimeni ce este acolo. Nu știm cum s-a ajuns la acest rezultat și de cât timp este acolo, dar ni se pare aproape imposibil de crezut că situația este în felul acesta de o zi sau două.
Pe lângă acestea, credem că nu o să se rezolve problema și că, în continuare, gaura rămâne acolo pentru multă vreme și poate fi adăugată la lista neagră a orașului.
Din nefericire, când vine vorba despre siguranța prin oraș, aceasta este una relativă pentru că ne plimbăm printre cabluri de electricitate și putem oricând să cădem într-o groapă de pe marginea drumului.
De prea puține ori se ia cu adevărat atitudine și în afară de câteva zone din Arad, restul sunt ca și invizibile.

  • Alex spune:

    Pai tocmai citeam ca orasul Arad are peste 12 milioane de euro extra cu care nu are ce face? Ma miram ce oras e ala care cauta cai sa sparga ce are in plus ca mai toate orasele lumii nu au bani destui.

    Au uitat sa repare drumurile? Au uitat sa renoveze spitalele? Autobenziile in Arad sunt ca si in Suedia? Curatenia e ok? Primaria are platile la zi pt constructori? Pun pariu ca nu pot bifa nici o intrebare.

    Iti rupi gatul pe strazile principale din Arad dar primaria se da mare cu cati bani extr are

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției