Hoții și-au ales de această dată o nouă pradă. După ce în urmă cu ceva timp a fost dată o spargere la un bancomat, acum, alții, au încercat același lucru. Este vorba despre bancomatul din incinta magazinului comercial Dedeman care a fost prădat de hoți noaptea trecută.

Mai exact, totul s-a întâmplat în jurul orei 04:05, când s-a sesizat prin SNUAU 112 că persoane necunoscute încearcă să pătrundă prin efracție în incinta unei societăți comerciale de pe Calea Aurel Vlaicu.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului și au constatat că în jurul orei 04:00, nu mai puțin de patru persoane mascate au forțat ușa de acces în magazin, Aceștia au pătruns în interior și folosindu-se de o chingă, au legat bancomatul amplasat în proximitatea intrării de un autoturism. Mai departe, ei au  încercat să smulgă aparatul, fără a reuși acest lucru.
Treaba a fost însă împărțită în două. Cât timp doi dintre ei se chinuiau să scoată bancomatul din suportul său, ceilalți doi aveau o altă misiune. Așadar, în același timp, doi dintre autori s-au deplasat la ghișeul de schimb valutar care funcționează în interiorul magazinului și, folosindu-se de o rangă au forțat ușa, însă nu au mai apucat să pătrundă în interior pentru că s-au simțit obligați să abandoneze activitatea infracțională în momentul în care au fost surprinși de un angajat.
Cele patru persoane au părăsit locația fără a duce la sfârșit rezoluția infracțională, speriați pentru că au fost prinși. Cu toate acestea, pentru moment ei sunt încă necunoscuți. De asemenea, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, în vederea identificării persoanelor în cauză și tragerea acestora la răspundere penală.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției