Prin calitatea serviciilor oferite și în special a modului de implicare – unul direct, pe teren, orientat pe cele mai mici detalii și cerințe ale beneficiarilor, Bodyguard Group și-a propus să schimbe imaginea firmelor de pază din Arad.

Înființată în anul 2020, la inițiativa a doi antreprenori – Daniel Oprițoiu și Mihai Birău, specialiști cu o vastă experiență în domeniul securității private, cu o viziune clară și principii solide, Bodyguard Group este o companie de securitate care are ca obiect principal de activitate serviciile de pază cu agenți de securitate specializați, a diferitelor obiective, printre care enumerăm:

sectorul industrial;

unități de producție;

spații de depozitare;

companii cu activitate în domeniul logistic și transport;

șantiere;

comercial;

ansambluri rezidențiale;

obiective private sau publice, de interes național și local.

Pază cu agenți de securitate

Pentru a satisface nevoile individuale ale fiecărui client, agenții noștri de securitate sunt riguros selectați, instruiți și verificați. Ne angajăm să oferim o pregătire continuă și să efectuăm verificări zilnice, conștienți de faptul că dezvoltarea profesională constantă contribuie la îmbunătățirea calității serviciilor noastre, declară conducerea Bodyguard Group.

Selectarea agenților se face cu mare atenție, având în vedere specificul fiecărui obiectiv păzit și respectând cu strictețe atribuțiile și sarcinile care revin companiei.

Pentru a răspunde necesităților fiecărui client, societatea Bodyguard Group, pe lângă serviciile de pază cu agenți de securitate, poate oferi și servicii de monitorizare și intervenție, servicii de patrulare, dar și consultanță în alegerea soluțiilor de securitate potrivite.

Compania BODYGUARD GROUP a fost înființată cu un scop bine definit: să oferim mai mult decât doar «pază». Pornind de la ideea că fiecare beneficiar este prioritar, încercăm să facem tot posibilul pentru a oferi cele mai bune servicii. Cel mai ușor este să faci promisiuni, că poți oferi și ceea ce nu poți, cu speranța atragerii unui contract. Noi nu suntem așa, avem principii solide pe care le respectăm cu strictețe și avem puterea de a spune ce putem și ce nu putem realiza.

Calitatea serviciilor oferite se datorează în mare parte agenților de securitate din operativ. Rolul nostru este să găsim angajații potriviți care pot respecta procedurile stabilite, ne-a asigurat conducerea BODYGUARD GROUP.

În prezent, compania își desfășoară activitatea în municipiul și județul Arad, dar și în județul Timiș, având în portofoliu companii multinaționale din diverse domenii de activitate.

Lasă un răspuns

  • Popa spune:

    As vrea sa stiu daca platiti 5000 lei net pe luna

  • Eu spune:

    într-adevăr o Firmă de Pază cu cei 7 ani de acasă, colaboram cu acceasta Firmă în Zona Ind Sud Arad de minim 2 ani iar ce o deparatajează de restul firmelor de paza din Arad este bunul simț, limbajul adecvat ,ținuta agenților de paza,perseverența și promptitudinea ,Succes Bodyguard Group și țineți-o tot așa.

Recomandările redacției