SANYO DIGITAL CAMERAPrin anunțul referitor la creș­terea numărului de salariați în România cu 400.000  până în anul 2016, „ministrul Muncii Rovana Plumb încearcă de fapt să aco­pere o mare minciună cu o alta mai nouă”, susține deputatul PDL Claudia Boghicevici, coordonator al portofoliului Muncii și Protecției Sociale în Guvernul Alternativă. „Ea  recunoaște implicit că PSD și PNL au mințit grosolan în 2012 când promi­teau  un milion de noi locuri de muncă. Se pare că doamna Plumb se specializează în rolul de propagandist de weekend al acestui guvern, flutură nenu­mărate promisiuni duminica, iar a doua zi deja uită de ele. Din acest punct de vedere, Rovana Plumb nu face altceva decât să copieze același stil găunos și ineficient patentat de precedentul ministru al Muncii, Mariana Câmpeanu”, spune Claudia Bo­ghicevici, care adaugă: „toate aceste declarații gogonate au o singură menire: aceea de a manipula românii în acest an electoral. Astfel, în aprilie 2012, când Guvernul PDL a fost schimbat cu primul Guvern Ponta, România avea o rată a șomajului de 6,9%, conform datelor INS. Astăzi avem o rată a șomajului de 7,2% și perspectivele sunt de creștere, în condițiile în care se anunță noi disponibilizări, precum cele 2.500 confirmate deja la CFR Marfă. Aceste cifre de­monstrează fără urmă de îndo­ială că guvernul din care face parte doamna Plumb este campion la generarea de noi șomeri, iar promisiunile sale de weekend sunt simple baliverne electorale. Acest guvern nu este capabil să propună nicio măsură prin care să stimuleze ocuparea pieței muncii, dimpotrivă, strică și ce mai producea valoare adăugată în economie prin impunerea a 35 de noi taxe și biruri”, a punctat deputatul PDL.

 • Marius spune:

  ministrul Muncii Rovana Plumb este o mincinoasa si jumatate.

 • Ovidiu spune:

  Rusine USL, Rusine USL.

 • George spune:

  Eu nu inteleg de ce ministrul Muncii Rovana Plumb nu pleaca de pe acel scaun comod in care sta si sa lase pe o persoana competenta si dornica sa faca treaba acolo?

 • Gigi spune:

  Doamna Rovana Plumb nu mergi acea pozitie de ministru a muncii se face de rusine si nici locuri de munca pentru oameni nu face.

 • Paulina spune:

  Dupa ce doamna Rovana Plumb a ocupat funcția de Ministru al Mediului și Schimbărilor Climatice în Guvernul Ponta. Domnul Ponta sa gandit ca va fi o idee buna sa fie dansa ministrul muncii ??

 • Valentina spune:

  Nu ne mai lasam manipulati de USL sau USD ! Au promis si nu au facut decat sa aduca noi taxe si locuri de munca nu are rost sa discutam , inexistente.

 • Carla spune:

  Cred ca pasajul din ,, Desteapta-te Romane ! se potiveste perfect am avut incredere am votat USL si ce am primit in schimb doaR PROMISIUNI SI MINCIUNII.

 • Razvan spune:

  Odata ajunsii la putere , PSD a revenit la vechile practici , trebuie doar sa privim in urma cu 20 de ani parca retraiesc un deja vu , aceiasi oamenii aceleasi situatii.

 • Tudor spune:

  Bravo doamna Boghicevici ! Nu-i lasati ,, sa faca ce vor din oamenii,, avem incrdere in dumneavoastra .

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției