glasularadenilor

Valentin Sturza, arădean din cartierul Micălaca, strada Gheorghe Magheru (vis-a-vis de Biserica nouă de lângă Billa), ne-a sunat la redacţie pentru a ne semnala un aspect legat de câinii fără stăpân care pun în pericol siguranţa celor care trec prin zonă. Iată ce ne spune cititorul nostru:
„Oare ce se poate face cu aceşti câini fără stăpân care se află în toată Zona 300, de la Maranata până la Podul Timişorii, atât pe dig, cât şi pe strada paralelă cu acesta? Eu alerg în fiecare dimineaţă pe dig şi observ zeci de câini care sar efectiv pe biciclişti, pe simplii trecători sau asupra celor care aleargă. Eu sunt un tip mai înalt şi, vă spun sincer, nu mi-e frică de ei. Dar sunt copii, femei care nu se pot apăra. Ca să se apare, oamenii recurg la gesturi extreme: dau cu bâte după câini, cu pietre… Mai puţin şi nu mai poate circula nimeni prin acea zonă…Şi asta mai ales seara…Primăria ar trebui să ia măsuri, să le facă un ţarc, ceva…oricum, ceva trebuie făcut în privinţa acestor haite”.

Valentin Sturza

 • Adina spune:

  jos mafia cutomaniaca
  se pierde timpul cu ”strategii”,”monitorizari” …
  solutiile sunt 3:
  1.inchisoare pe viata pt infractorii care abandoneaza
  2.punerea sub urmarire penala a cutomaniacilor care blocheaza,intimideaza,ameninta victimele agresate de maidanezi si cutomani
  3.eutanasierea in covor a animalelor daunatoare

 • Maidanezii trebuie EXTERMINATI prin orice metoda …eu recomand furadan.

 • giga spune:

  Si eu alergam pe mal serile… acum nu o mai fac si motivul principal sunt cainii. E unul langa casa aia de langa cladirea cu CF-urile si apare doar uneori. E clar ca cineva ii da sa pape acolo altfel nu s-ar face veacul acolo. Sunt agresivi fara a fi provocati. Cu tot respectul pentru fiintele astea daca nu exista pana acum solutie la maidanezi subscriu pentru eutanasiere. Si nu m-as supara daca in lista cu eutanasiabilii ar aparea si ponta si compania. Asta ca o paranteza pentru lista cu catei.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției