Cinci dintre foştii parlamentari îşi menţin paginile de internet

1
264

PARLAMENTARICinci dintre foşti parlamentari arădeni ai mandatului 2008-2012 mai au, în continuare, la aproximativ o lună după alegerile parlamentare, active paginile web. Cei cinci sunt foştii deputaţi Adrian Niţu, Marius Gondor, Iustin Cionca şi Ciprian Luca şi fostul senator Ovidiu Marian.
În ceea ce-l priveşte pe Adrian Niţu, ultima postare era din vremea moţiunii depusă de PD-L împotriva Guvernului USL. Faptul că acesta nu a mai candidat pentru un nou mandat de parlamentar îi oferă o explicaţie plauzibilă pentru faptul că nu şi-a mai actualizat pagina din momentul acelei moţiuni de cenzură.
Iustin Cionca a fost ceva mai leneş, ultima postare de pe site-ul fostului de­putat e datată 14 iunie 2011, atunci când aveau să fie finalizate lucrările la drumul Arad-Curtici.
Fostul deputat Marius Gondor îşi menţine pagina de internet cu colegiul din Sud-Estul judeţului colorat pe comune şi oraşe. Din păcate, acestea coerspund alegerilro locale din vara anului 2008, după alegerile locale din vara anului trecut aceasta nefiind actualizată.
Ciprian Luca a renunţat să mai posteze vreun material după alegerile din 9 decembrie, în urma cărora nu a mai câştigat mandat de parlamentar. Ultima postare a fostului deputat al colegiului de Nord-Vest este din ziua de sfântul Nicolae, cu doar câteva zile înainte de alegerile parlamentare.
Fostul senator Ovidiu Marian are pe pagina web un clip electoral pe care l-a folosit în campania pentru parlamentare.
Deşi aceste pagini încă există, cel mai probabil, în perioada următoare acestea vor fi dezactivate.

1 COMENTARIU

  1. Cine sa-i mai scrie la Luca si despre ce? La fata aia de la Baricada nici acum nu i-a platit iar pe cealalta a dat-o afara ca nu are cu sa ii plateasca iar el enu are prea multe cuvinte in vocabular

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.