PARLAMENTARICinci dintre foşti parlamentari arădeni ai mandatului 2008-2012 mai au, în continuare, la aproximativ o lună după alegerile parlamentare, active paginile web. Cei cinci sunt foştii deputaţi Adrian Niţu, Marius Gondor, Iustin Cionca şi Ciprian Luca şi fostul senator Ovidiu Marian.
În ceea ce-l priveşte pe Adrian Niţu, ultima postare era din vremea moţiunii depusă de PD-L împotriva Guvernului USL. Faptul că acesta nu a mai candidat pentru un nou mandat de parlamentar îi oferă o explicaţie plauzibilă pentru faptul că nu şi-a mai actualizat pagina din momentul acelei moţiuni de cenzură.
Iustin Cionca a fost ceva mai leneş, ultima postare de pe site-ul fostului de­putat e datată 14 iunie 2011, atunci când aveau să fie finalizate lucrările la drumul Arad-Curtici.
Fostul deputat Marius Gondor îşi menţine pagina de internet cu colegiul din Sud-Estul judeţului colorat pe comune şi oraşe. Din păcate, acestea coerspund alegerilro locale din vara anului 2008, după alegerile locale din vara anului trecut aceasta nefiind actualizată.
Ciprian Luca a renunţat să mai posteze vreun material după alegerile din 9 decembrie, în urma cărora nu a mai câştigat mandat de parlamentar. Ultima postare a fostului deputat al colegiului de Nord-Vest este din ziua de sfântul Nicolae, cu doar câteva zile înainte de alegerile parlamentare.
Fostul senator Ovidiu Marian are pe pagina web un clip electoral pe care l-a folosit în campania pentru parlamentare.
Deşi aceste pagini încă există, cel mai probabil, în perioada următoare acestea vor fi dezactivate.

  • oti spune:

    Cine sa-i mai scrie la Luca si despre ce? La fata aia de la Baricada nici acum nu i-a platit iar pe cealalta a dat-o afara ca nu are cu sa ii plateasca iar el enu are prea multe cuvinte in vocabular

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției