socodorComuna Socodor îşi va pune la punct o reţea de canale pentru protecţia împotriva inundaţiilor, pe bani europeni. Investiţia va costa 6,5 milioane de lei şi va finanţată din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR).
Primăria Comunei Socodor caută o firmă căreia să îi atribuie contractual de elaborare a unui proiect tehnic, precum şi de execuţie de lucrări pentru amenajarea reţelei de canale pentru prevenirea şi protecţia împotriva inundaţiilor. Administraţia a obţinut finanţare europeană în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală – PNDR. Firmele interesate de contractarea lucrărilor ce presupun o investiţie substanţială pot face oferte până pe data de 18 a acestei luni. Oferta câştigătoare va fi aleasă în funcţie de preţ, de termenul de realizare a proiectului, precum şi de termenul de garanţie al lucrării. „Având în vedere starea de degradare a canalelor şi podeţelor existente şi luând în consi­derare condiţiile locale – posibilităţile de finanţare se recomandă curăţarea terenului de vegetaţie şi defrişarea arbuştilor, decolmatarea canalelor, finisarea suprafeţelor, montarea da­lelor de beton pe canalul existent în intravilanul comunei Socodor“, se arată în documentaţia aferentă licitaţiei. Proiectul a fost elaborate în urma unor studii de oportunitate, raportate la ris­curile de inundaţii. Lucrările ar urma să se deruleze din primăvara acestui an.

  • BATALIA PENTRU MALAI spune:

    Si maretzul director si specialist in imb.funciare Pele Gheorghe,ce mai face?! Si-a pierdut obiectul muncii sau lasa totul altora?? Apropo,cu ce se mai ocupa ANIF?

  • leloi spune:

    Pele si Vlaicu fac un efort mare. Se deplaseaza la birou in ziua cand sa-si ia salariul. In rest taie fiecare frunze la caini.NU FAC ABSOLUT NIMIC. Tara de cacat , ca le permitem nesimtitilor sa-si bata joc de acest popor necajit si credul.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției