S-a dat în folosință Parcul Copiilor, unul dintre proiectele începute de administrația orașului. A fost finalizat un loc magic, ce a atras zeci de copii, veniți să-și încerce puterile și abilitatea la diversele aparate și instalații ingenios realizate. Primarul Falcă și echipa ce a proiectat și a realizat parcul, dacă  ar fi revenit, incognito, pe 24 august, prima zi de după inaugurare, ar fi  avut o adevărată satisfacție, aievea, al unui lucru realizat cu succes. Eu, care i-am urmărit realizarea, etapă de etapă, am privit la final, încântat, furnicarul copiilor, părinților și bunicilor și vă transmit surpriza avută. La fiecare instalație și aparat  din parc, privitori, asistenți și eroi ce-și încercau puterile și abilitatea.

Pe spațiul destinat spectacolelor, pe scenă de teatru în aer liber, s-au perindat echipe de artiști  faimoși , stele și vedete, din grădinițele Aradului, ce-și interpretau rolurile și cântau melodiile îndelung repetate. O paradă de îngerași în crinoline fără arcuri, cu fundițe roz și albastre ca cerul, și cavalerii în pantaloni scurți, au cântat și dansat fără greșeală. Spectatorii așezați comod în amfiteatru și la „galerie” sus pe dig, au aplaudat și sonor și-au încurajat favoriții. Spectatori de toate categoriile, perechi de bunici ce-și căutau mâinile, cu ochii umeziți de emoții, au încurajat trupele și artiștii.

Și atunci, Pro Urbe , la asemenea succes al parcului, aplaudă fără oprire realizatorii și spontanietatea cu care copii se știu ei bucura.

 • Gianni Marcello spune:

  PARC NEPROTEJAT IMPOTRIVA CAINILOR MAIDANEZI!!!! aszta nu ati mai scris si fotografiat!!!

  Intradevar este frumos parcul dar multi locatari din zona care nu le
  pasa isi plimba caini fara botnita care marcheaza toate hintele si
  topoganele cu pipi iar in nisip si pe iarba noua plin de caca……Multe
  mamici se plangeau ca nu este inchis cu gard parcul si nu este protejat
  deloc de aceste animale si de caini maidanezi care se stracoara
  linistit in parc si pune in pericol copii, pe langa multe altele se mai
  plangeau de PURECI de caine care ii muscau pe copii….
  Degeaba au
  pus niste panouri referitor la protectia parcului oameni cu caini nu le
  respecta este egal cu zero daca nu inchid intrarile in parc iar seara
  dupa anumite ore sa fie inchis ca in alte tari vecine…..

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției