Cariera unor tineri din Arad a reușit să-i aducă împreună. Mai departe a urmat ca cei doi să aibă o frumoasă poveste de dragoste care nici că se putea să treacă la nivelul următor într-un mod mai frumos.
Doi tineri arădeni, Ionuț și Jessica au decis că povestea lor de dragoste merită un final fericit așa că, la inițiativa lui Ionuț, Jessica a avut parte de o cerere în căsătorie inedită.
Tinerii, cadre medicale, au ieșit împreună în fața Spitalului Clinic Județean unde activează și, privind spre clădirea uriașă, Jessica a avut șansa să vadă scrisă pe o pancardă uriașă, întrebarea ce urma să-i schimbe viața.
„Vrei să fii soția mea?”, scris cu litere mari, roșii și clare. Ionuț s-a așezat în genunchi în fața ei și acela a fost și momentul în care el a scos inelul pentru viitoarea lui mireasă, moment imortalizat într-un video și pus pe pagina lui de facebook.
Cei doi se iubesc și răspunsul plin de emoții nu putea fi altul decăt „Da”. De asemenea, cei doi așteaptă și un copil care le va face zilele și mai frumoase de acum și până la sfârșit.

  • Felicitari spune:

    Ce frumos!!!!!!!!!!
    Le dorim o viata fericita impreuna si multi copii frumosi si sanatosi!!!!
    Sa ajute multi oameni si sa faca parte din acea categorie de doctori corecti care sa nu apeleze „la cadouri”, si sa lupte impotriva coruptiei. Le dorim tot binele din lume!!!!!

  • Ana spune:

    Nu sunt medici .Bauatul e brancardieri iar fata infirmiera .

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției