Tragedie de nedescris în familia unui băiat de 16 ani din localitatea Beliu, județul Arad. Băiatul și-a pus capăt zilelor, după ce a consumat o substanță pe care se pare că a achiziționat-o de pe internet. Se crede că ar fi vorba de otravă. 

Locuitorii din Beliu sunt șocați de cele petrecute, mai ales că băiatul era un exemplu de cumințenie și era foarte bun la învățătură. Nimeni nu știe deocamdată care sunt motivele care au stat la baza deciziei tânărului de a-și lua singur zilele. Totuși, băiatul a lăsat un mesaj de adio pe calculatorul său. Din primele informații, băiatul a pus la dispoziție parola calculatorului, tocmai pentru a se putea citi scrisoarea sa de adio.

Victima provine dintr-o familie de penticostali, oameni harnici și serioși și se pare că mai avea trei frați. 

Din primele cercetări, se pare că băiatul s-a închis în camera sa, blocând ușa cu ajutorul unui dulap. A închis și ușa de la intrarea în casă. Corpul copilului a fost descoperit tocmai de tatăl său, care inițial a crezut că și-a pierdut cheia de la casă. 

Elicopterul SMURD a intervenit, însă nu s-a mai putut face nimic. 

„În după-masa zilei de azi am fost sesizați prin apel 112 , despre faptul că la domiciliul unui bărbat din Beliu se află în stare de inconștiență fiul acestuia. În cel mai scurt timp, la fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 6 Beliu, un echipaj al ambulanței și elicopterul SMURD.

Din păcate, aceștia au constatat decesul minorului de 16 ani, care a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vedere efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.
Din verificările efectuate de polițiști, a reieșit că acesta ar fi lăsat un bilet de adio.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă“, ne-a declarat Livia Pescar, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

Revenim cu amănunte.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției