Drumul cruciiArtistul ceramist Daniel Les, Asociaţia Drumul Crucii, în colaborare cu Biserica Creştină Adoram, vă invită în Săptămâna Mare la un marş ce comemorează drumul spre Golgota şi crucificarea Mântuitorului nostru. Marşul va avea loc în 7 oraşe din Romania, printre care şi Arad.

Denumit sugestiv Drumul Crucii – Cu moartea pe moarte călcând,  evenimentul a ajuns în acest an la ediția a unsprezecea. Marşul este o reprezentare dramatică a Drumului Crucii, parcurs de Domnul Iisus Hristos înainte de moartea Lui. Dramatizarea este realizată de un grup de credincioşi din mai multe confesiuni religioase, ca o încercare de a demonstra ca în creştinism nu sunt graniţe.

Aproximativ 70 de oameni vor reconstitui într-un mod vizual, emoţional, Drumul Crucii Mântuitorului Isus. În Arad, procesiunea va avea loc în Vinerea Mare, 18 aprilie 2014, plecarea fiind de pe platoul de la Casa Sindicatelor, la ora 18:00. Traseul parcurs va fi Bulevardul Revoluției (sensul de mers de la Podgoria spre Teatru), scena răstignirii fiind în Piaţa Avram Iancu, în spatele Teatrului Clasic.

 

Drumul Crucii – Cu moartea pe moarte calcând’’  va fi refăcut pe străzile Aradului cu sprijiul Primăriei Municipiului Arad, Poliţiei Locale Arad, Poliţiei Rutiere Arad şi al mai multor biserici locale.

 

 

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției