calimenteRăzboiul dintre USL şi Guvern, pe de o parte, şi preşedintele Băsescu,     pe de altă parte, continuă. Deputatul USL Mihăiţă Calimente spune că pre­şedintele Traian Băsescu încearcă  să bage beţe în roate Guvernului pentru a compromite orice acţiune a executivului.
„Cine credea că Traian Băsescu merge la Covasna şi stă liniştit s-a înşelat. Acesta nu îşi va potoli ambiţiile şi acest lucru s-a văzut la şedinţa CSM şi la amânarea promul­gării legii de abilitare a Guvernului de a emite ordonanţe de urgenţă. În şedinţa de Guvern din data de 5 ianuarie 2013 a fost pregătit textul Ordonanţei pentru modificarea Codului Fiscal în privinţa taxelor şi impozitelor locale. Ordonanţa nu a putut fi însă adoptată din cauza faptului că preşedintele Traian Băsescu nu a promulgat legea privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe pe perioada vacanţei parlamentare decât după desfăşurarea şedinţei de Guvern”, a explicat deputatul arădean Mihăiţă Calimente.
Calimente apreciază că şeful statului nu poate conduce sistemul de justiţie aşa cum doreşte.
„Lucrurile nu vor fi liniştite prin prisma acestei relaţii. Băsescu va încerca să compromită acţiunile Guvernului în dorinţa de a face rău USL-ului. În aceste condiţii, singura soluţie ar fi reluarea discuţiilor, în cadrul Parlamentului, vizavi de posibilitatea de suspendare a lui Traian Băsescu”, a mai completat Mihăiţă    Calimente.

 • gmt spune:

  Salve,
  1. Acest om este o demonstratie consecventa de sarla politica care are la baza dezinformarea, ura, minciuna si prostia.
  2. Aceasta scula a lui CA are un aplomb in a minti identic cu seful sau de partid.
  3. Este atat de convis de originalitatea sa incat e in stare sa faca infarct pentru a demonstra ceea ce zice.
  Nota: Concluzia acestor „castigatori ai alegerilor” este ca numai ei au voie sa spuna ce vor, iar restul sa taca pana in 2016, cel putin.

 • gmt spune:

  Salve,
  Am zis „castigatori ai alegerilor” pentru ca la vot au particiap 41% din electori, iar ei au castigat 67%, deci 27,5% din electoratul cu drept de vot.

 • FALIMENTE spune:

  Bai Mihaitza,ce ar fi daca te-ai autosuspenda?

 • coi' ect spune:

  mai demagogule, deja sunteti de 10 luni la guvernare, comunisti ipocriti !

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției