falubStafful tehnic al „Bătrânei Doamne” a renunţat 12 fotbalişti, însă nu are pretenţii de completare a lotului pentru retur cu prea mulţi fotbalişti. Dacă Adrian Falub va rămâne pe banca „alb-roşiilor”, în locul brazilienilor Weller, Hiago, Ricardo şi Marcelinho, italienilor Nazari şi Buono şi românilor Pop, Silvăşan, Smaranda, Chindriş, Calvin şi Bucur nu vor sosi prea mulţi jucători.  „Ne descurcăm şi cu două-trei achiziţii, care să se lipească de nucleul format deja. Ştiu că cei care au plecat au adunat destule minute în campionat, dar tocmai de aceea UTA este doar pe locul 5 la finalul turului. Eu zic că am scăpat de cantitate, am rămas cu calitatea. De fapt, majoritatea jucătorilor la care am renunţat au profil ofensiv şi asta pentru că nouă ne-au lipsit doar vreo 7-8 goluri pentru a sta mai bine în clasament. Defensiv, am stat bine, nu degeaba avem cea mai bună apărare din Liga a II-a”, a precizat tehnicianul arădenilor, care, cel mai pro­babil, va dori să-şi întărească echipa cu unul-doi atacanţi şi un portar, dar asta numai dacă se confirmă şi despărţirea de italianul Remo Amadio. În completare, utiştii vor apela la câţiva tineri de la echipa a doua.
Precizând încă odată că nu va da înapoi în ceea ce-i priveşte pe jucătorii trecuţi deja pe lista neagră, Falub a spe­cificat că ei vor primi hârtii că se pot antrena cu orice altă echipă până ce îşi vor încheia toate socotelile cu UTA.
„Poate, unii vor dori să înceapă pregătirea cu alte formaţii şi să nu aştepte data de 21 ianuarie, când ne vom reuni şi noi. Sunt sigur că Smaranda, Calvin, Chindriş sau Bucur îşi vor găsi echipe, fiindcă sunt jucători valoroşi. Doar că, din punctul meu de vedere, nu mai sunt potriviţi pentru ceea ce-şi doreşte UTA în acest moment”, a mai spus fostul fundaş.

  • gicu spune:

    daca sunt valorosi de ce nu i-ai pastrat bai mafiotule care esti?Falub si italianul asta o sa ne lase fara UTA

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției