madutaDeputatul Flavius Măduţa a discutat cu consilierii municipali ai PSD iniţierea unui proiect de hotărâre prin care Consiliul Local Municipal să cumpere imobilul de pe strada Episcopiei în care funcţionează şcoala generală „Mihai Eminescu”. „Este timpul să depăşim disputele politicianiste şi să ne ocupăm de problemele cu care se confruntă elevii, părinţii şi cadrele didactice. Au fost analizate mai multe variante, dar consider că cea mai potrivită este achiziţionarea imobilului. Există un cadru legal care permite achiziţio­na­rea clădirii. Prin consilierii noştri municipali am luat legătura cu proprie- tarii şi am înţeles că aceştia sunt dispuşi să vândă. Vom iniţia un proiect de hotărâre prin care CLM va demara negocierile pentru cumpărarea imobilului, prin constituirea şi împu­ternicirea unei comisii. Vom apela la consilierii USL pentru numărul necesar de semnături, dar sper din tot sufletul ca toţi consilierii municipali, indiferent de partidul din care fac parte, să fie de acord cu cumpărarea imobilului. Şcoala generală «Mihai Eminescu» funcţionează de mult timp acolo, este un spaţiu central care poate fi amenajat corespunzător de către administraţia locală. Pentru municipa­litate nu va fi o problemă să cumpere imobilul respectiv, sunt convins că aşa cum se găsesc milioane de euro pentru alte proiecte mai puţin importante, vom găsi resurse şi pentru învăţământul arădean”, a declarat deputatul Flavius Măduţa.

  • miki spune:

    Este o initiativa buna daca sunt bani pentru fantani si alte prostii care nu sunt o prioritate pentru oras de ce nu ar fi bani si pt cumpararea acestei cladiri?!

  • gigi spune:

    Felicitari! Oare de ce Falca nu s-a gandit la chestia asta? Pentru ca nu a fost curios de acea scoala doar sa faca scandaluri aiurea si solutii zero.

  • aradean spune:

    Nu stiu daca, conform legislatiei actualmente in vigoare, Primaria (CLM) are dreptul de a cumpara imobile. Stie cineva cum e cu prevederile legale din domeniu ? Ca daca s-au modificat, ar fi bine sa se cumpere, in vederea daramarii, unele imobile-ruina devenite faimoase pentru uratenia lor, cum ar fi unele de pe Tribunul Dobra sau de langa Parcul Reconcilierii.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției