semnaturaPremierul Victor Ponta l-a numit pe Gheorghe Răducanu în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei Primului-Ministru, potrivit unei decizii publicate marţi în Monitorul Oficial.

În 2010, Răducanu a deţinut şi postul de consilier al ministrului Afacerilor Externe pentru problemele romilor de cetăţenie română din străinătate.

În vârstă de 61 de ani, Gheorghe Răducanu a lucrat în perioada 2004-2010 ca expert pentru Biroul de Strategii şi Politici Europene pentru Romi din cadrul Forumului European al Romilor şi Nomazilor (Strasbourg, Franţa).

În perioada 2000-2006, a fost expert parlamentar pentru Relaţii interetnice şi comunicare socială (Camera Deputaţilor), precum şi director al Departamentului de Presă şi Relaţii Internaţionale al Partidei Romilor, ocupând, între 2001 şi 2005, şi funcţia de consilier pentru minorităţile naţionale în cadrul Administraţiei Prezidenţiale.

Răducanu este membru fondator al mai multor asociaţii şi fundaţii, printre care Partida Romilor, Federaţia Etnică a Romilor, Romani CRISS şi este preşedinte al asociaţiei Unirea Romilor.

Este licenţiat în Ştiinţe Economice la Academia de Studii Economice, a urmat studii postuniversitare în Relaţii interetnice şi comunicare socială şi are un masterat în ‘Spaţiu Public European’ la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative.

SURSA: http://www.agerpres.ro/

  • predoe ionel spune:

    domnule consilier sa ne traiti dupa parerea mea aveti cam mult de treaba intrucat noi tiganii chiar si cei care au cautat sa se integreze nau putut sa scape de o boaala veche care se numeste discriminare rasiala desi am facut mai multe plangeri chiar si la domnul Premier PONTA si la domnu DAMIAN DRAGHICI nu am putut intra in posesia terenurilor familiei mele pentru care sa muncit si sau pierdut vieti in razboaie pentru ele mai mult am primit de la doamna prefect de BRAILA Mihaela Marcu ca nu am depus niciun document la primaria com ulmu jud braila iar eu leam complectat de 5 ori . DOMNULE consilier GH RADUCANU in aceasta comuna am cumparat o moara pe terenul meu sunt amplasati 8 stalpi electrici in total plus un transformator cu 266 abonati desi guvernul actual a dat legea 123/2012 cei de la electrica nu vor sa plateasca nimic eu nu stiu cum sunt facute aceste legi de nu sunt respectate multumesc frumos sa ne traiti

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției