pdlGheorghe Seculici a fost ales, ieri, în funcţia de preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Arad, iar la câteva ore după această decizie a anunţat că va demisiona din funcţia de prşedinte al PD-L Arad. Gheorghe Seculici spune că nu este obligat de noua funcţie, de la Camera de Comerţ, să renunţe la postura de şef al filialei locale a democrat-liberalilor, dar va face acest gest, în zilele următoare. „Voi avea o discuţie cu colegii de partid şi urmează ca zilele urmăroare sau în perioada următoare să demisionez din funcţia de preşedinte al PD-L Arad. Decizia este luată şi o voi anunţa public în momentul în care voi demisiona efectiv din funcţia de la partid”, a declarat Gheorghe Seculici.
Colegii de partid ai lui Gheorghe Seculici spun că plecarea acestuia din funcţia de preşedinte va fi o pierdere. Deputatul Claudia Boghicevici apreciază că în perioada următoare va începe o nouă etapă pentru PD-L Arad. „Alegerea domnului Seculici ca președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad este o veste foarte bună pentru mediul de afaceri arădean. Ca om autentic de dreapta, domnul Seculici poate reprezenta foarte bine interesele mediului de business din Arad. Domnul Seculici a demonstrat la conducerea PD-L Arad că este un foarte bun organizator și un foarte bun manager, dovadă rezultatele foarte bune ale organizației noastre de atâția ani. Sunt sigură că aceste argumente au cântărit și în decizia delegaților care l-au învestit președinte al Camerei de Comerț cu o largă majoritate. Pentru PDL Arad începe o nouă etapă în evoluția politică dar sunt convinsă că vom rămâne aceeași organizație puternică și activă în reprezentarea intereselor cetățenilor”, a declarat Claudia Boghicevici.
La rândul său senatorul Constantin Traian Igaş spune că pentru cel ce-i va succede lui Seculici la şefia PD-L va fi foarte greu să se ridice la nivelul predecesorului său. „Înainte de toate doresc să-l felicit pe domnul Seculici pentru alegerea în funcţia de preşedinte al Camrei de Comerţ din Arad şi sunt convins că aşa cum a făcut la nivelul PD-L Arad, promovând proiectele bune, la fel va face şi în noua funcţie. A fost cel mai longeviv preşedinte de filială al PD-L din întreaga ţară, având o activitate de aproximativ 17 ani. Membrii orga­nizaţiei judeţene trebuie să-i fie recunoscători pentru activitatea şi pentru modul în care a făcut performanţă promovând oameni la nivel judeţean sau naţional. PD-L va înregistra o pierdere mare prin plecarea lui Gheorghe Seculici din fruntea filialei. Noua echipă de conducere va trebui să ţină ştacheta la fel de sus, iar acest lucu nu va fi deloc facil”, a comentat senatorul Constantin Igaş.
Plecarea lui Gheorghe Seculici din această funcţia va deschide oficial războiul pentru şefia filialei. Primarul Gheorghe Falcă a început deja demersurile şi chiar presiunile asupra unor primari din judeţ pentru a-l sus­ţine. Refuzul acestora, care au fost invitaţi week-end-ul trecut la o petrecere în Pecica arată faptul că nu vor să asculte de Falcă şi sunt decişi să susţină pe altcineva în lupta pentru şefia PD-L Arad.

  • Petre Dobos spune:

    Excelent, avem un om echilibrat la conducerea Camerei de Comert Arad. plecarea D-nului Seculici din PD-L ne arata ca se va dedica noii functii!
        Mult succes.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției