ghereteZilele gheretelor din faţa Spitalului Judeţean sunt numărate. În curând, toate construcţiile provizorii din zonă vor fi demolate de municipalitate.
După ce zona din faţa spitalului a fost defrişată sever în numele este­ticii, gheretele vor dispărea şi ele din peisaj. Anunţul privind demolarea gheretelor a fost făcut de primarul Gheorghe Falcă în cadrul unei emisiuni difuzate la un post regional de televiziune. Motivaţia prin care edilul-şef îşi susţine decizia de a face curăţenie în faţa spitalului prin dezafectarea gheretelor este, însă, cel puţin surprinzătoare. Nu este vorba despre aspectul estetic al res­pectivelor construcţii, care nu se încadrează deloc în peisajul ce înconjoară unitatea spitalicească. Do­meniul public actualmente ocupat de gherete ar urma să fie reamenajat astfel încât să ofere elicopterului SMURD „o altă deschidere” la aterizare.
SMURD nu știe de solicitare, comercianții nu cred în demolare
O solicitare pentru demolarea gheretelor a fost, potrivit spuselor primarului, formulată de reprezentanţii SMURD şi trimisă pe adresa Primăriei. În ciuda anunţului dat pu­blicităţii luni seara de edilul-şef, me­dicii de la SMURD nu au cunoştinţă despre existenţa respectivei solici­tări. „Nu ştiu despre ce este vorba. Nu cunosc să se fi făcut o astfel de solicitare. În plus, nu este pro­blema mea, ci a administraţiei”, a decla­rat Monica Puticiu, medic-inspector în cadrul UPU- SMURD Arad.
Nici proprietarii gheretelor nu ştiau, ieri dimineaţă, că au ajuns în vizorul municipalităţii. „Nu ne-a anun­ţat nimeni despre demolare şi nu am primit încă somaţii de la Pri­mărie. Nu ştiu ce să spun, fiindcă de cinci ani ne tot ameninţă că o să ne demoleze”, a explicat unul dintre comercianţii vizaţi de planul de viitor al primarului. „Eu am mai auzit povestea asta și nu o mai cred. Aștept să primesc și o înștiințare și apoi voi ști ce e de făcut. Nu ar fi corect față de noi să ne demoleze. Măcar să ne ofere o alternativă. De aici ne ducem traiul zilnic” , a completat un alt vânzător. O lămurire în acest sens a fost adusă de primar în cadrul aceleiaşi emi­siuni televizate. Potrivit spuselor edilului-şef, construcţiile provizorii din faţa spitalului ar putea fi demolate în acelaşi regim ca şi garajele dintre blocuri, adică în termen de 30 de zile de la comunicarea deciziei administraţiei locale. Totuşi, proprie­tarii gheretelor urmează să fie convocaţi la Primărie pentru discuţii în urma cărora soarta afacerilor lor va fi decisă.

  • Barbura Pavel spune:

    MAI BINE ARADENI LAR ARUNCA LA LADA DE GUNOI A ISTORIEI PE PRIMARUL ACESTA FALCOS CACI PREA ISI DA AERE DE BUFON UNDE O SA TINA OAMENI MASINILE DACA EL ARE DE GIND SA DEMOLEZE GARAJURILE SI NU SE GINDESTE SA ELIMINE CRIMINALITATEA DIN ORASUL PE CARE IN CONDUCE CATRE HAOS GENERAL ORI VOR SA FACA PUBLI STORAGE CA SI IN U.S.A, SA LE PLATIM PE TOATE CELE CE TINEM DE TEAMA HOTILOR CARE NE VANDALIZEAZA MASINILE DIN OCIDENT U.S.A DUMNEALUI LA VILA DE PE MURES SIA TRAS SI UN GARAJ LA MASINA DE CE NU DA EXEMPLU SASI DEMOLEZE GARAJUL LUI PRIMA DATA SI SASI TINA MASINA LUI PERSONALA AFARA FARA GARDA PERSONALA SI SISTEM DE SECURITY DACA ARE CURAJUL MA MIR PINA CIND ARADENI IL VOR MAI SUPORTA GRANDOMANIA DE FARAON NEBUN CE ESTE!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției