becaliOmul de afaceri Gigi Becali va putea munci în afara penitenciarului de la Poarta Albă, împreună cu alți deținuți, în urma încheierii miercuri a unui contract de prestări servicii între reprezentanții penitenciarului și cei ai Academiei de fotbal Gheorghe Hagi care, la finalul anului trecut, au făcut o solicitare în acest sens.

Potrivit directorului penitenciarului, Gelu Dănuț Dincă, administrația instituției pe care o reprezintă a primit o solicitare din partea SC Fotbal Club Viitorul SA în vederea încheierii unui contract de prestări servicii, activitate care a fost finalizată miercuri.

„Obiectul contractului prevede ca penitenciarul să asigure un efectiv de persoane private de libertate, în vederea prestării unor activități lucrative în domeniul  întreținere terenuri sportive și clădiri, interior și exterior. În perioada următoare, comisia constituită la nivelul penitenciarului va selecționa persoanele private de libertate care corespund criteriilor solicitate de angajator, cu respectarea prevederilor legale în vigoare”, a informat, printr-un comunicat remis presei, șeful Penitenciarului Poarta Albă.

Purtătorul de cuvânt al penitenciarului, Gabriel Botezan, a declarat, pentru AGERPRES, că prevederile contractului parafat sunt confidențiale, comisia menționată urmând să stabilească data la care Becali va începe munca.

La sfârșitul lunii octombrie a anului trecut, Gigi Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă, fiind încarcerat în regim semideschis.

Becali este condamnat la pedepse cu închisoarea în mai multe dosare, având de executat trei ani și șase luni de detenție. AGERPRES /

  • A.Pop spune:

    Justitia din Rrom-ania este de rasul lumii. Daca ai bani multi, obtinuti pe cai murdare, nu ai treaba.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției