opit1După cum se știe, arbitrul Ovidiu Hațegan este și medic. Mulți dintre cavalerii fluierului și arbitrii asistenți din ligile județene ale fotbalului arădean nu ignoră pregă­tirea intelectuală în paralel cu activitatea de arbitraj. Trei dintre ei au hotărât să ia modelul lui Hațegan, urmând Facultatea de Medicină. Toți trei sunt arbitrii asistenți. Este vorba despre Sebastian Tomuța, student la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”, Roland Opitz, student la Universitatea arădeană „Vasile Goldiș”, Facultatea de Medicină Dentară, iar Violeta Nicoraș, proaspăt intrată la aceeași facultate la care este și Sebastian Tomuța și nu oricum, ci cu o medie care-i permite să urmeze cursurile anului I în mod gratuit. Și Opitz e un student eminent, el numarându-se în anul întâi printre primii 20 admiși.
Dintre toți trei, băieții au avut și o prestație bună la testele teoretice de sâmbătă, însă Violeta, proaspăt întoarsă de la Timi­șoara, a resimțit efortul intelectual despus în pregătirea pentru admitere . Felicitată de întreaga conducere a CJA Arad, mai ales pentru curajul de a se prezenta la teste imediat după examene, Violeta Nicoraș va avea posibilitatea de a repeta testele în zilele următoare.
Ioan Hamza

  • A.Rădeanu spune:

    Dacă şi ăştia-s medici cum eşti tu ziarist, mai bine lipsă. Arbitri-în cazul din titlu-se scrie cu un singur i. Şi mai sunt şi alte greşeli în text.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției