Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu puțin timp la UTA, în sensul giratoriu. Un tramvai a intrat în plin într-un autoturism marca Volkswagen care întorcea în sensul giratoriu pentru a se îndrepta înspre Stadionul Francisc Neumann.

Potrivit primelor informații, vatmanul nu ar fi respectat culoarea roșie a semaforului și a trecut fără să țină seama de mașinile care aveau prioritate de trecere în acel moment. Evenimentul rutier s-a soldat exclusiv cu pagube materiale. 

  • iuliana spune:

    Nu ar fi prima data cand vatmanii nu respecta semaforul ,la Podgoria cei ce vin dinspre gara si merg in Micalaca forteaza tot timpul semaforul,daca nu esti atent ca si pieton risti sa te accidenteze.

  • fosta vatmanita spune:

    Vatmanul a spus calatorilor ca se grabea din cauza programului,era intarziat cateva minute.A zis-programul e pt avioane,nu pt tramvai-nu stiu cum dzeu a calculat aceste minute prostul si incompetentul ala dar nu ai timp la capat nici sa mergi la toaleta,dar sa mai fumezi,sa mananci sau sa iti pui stampila ori sa iei o cafea.Nu sunt robot,am nevoi si eu ca dvs-zicea.Acum cel ce face programele sa i rezolve permisul si pagubele.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției