nelutuPreşedintele PNL Arad, senatorul Ioan Cristina, a declarat că Congresul PNL desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, la Bucureşti, a demonstrat forţa şi unitatea liberalilor şi faptul că acest partid va reuşi să facă lucruri bune pentru ţară şi pentru români. „Congresul a demonstrat că în PNL există la momentul actual o diversitate de opinii şi păreri, dar nu există tabere sau vreun pericol de sciziune, aşa cum s-au grăbit unii să spună. S-a demonstrat că PNL este un partid care a generat permanent idei, programe, soluţii, pentru marile teme ale României. Congresul a validat modelul liberal de dezvoltare pentru perioada 2013 – 2020, bazat pe stimularea sectorului privat şi crearea de locuri de muncă. În viziunea noastră, acest lucru înseamnă dezvoltarea unui sector privat puternic, autonom faţă de puterile politice, care să genereze prosperitate în societatea românească şi să dinamizeze inclusiv reformele din sfera sectorului public”, a declarat senatorul Ioan Cristina.
Acesta a salutat şi alegerea lui Klaus Johannis în funcţia de prim-vicepreşedinte, care este de bun augur pentru PNL. „Domnul Johannis este un om valoros, de dreapta, şi tocmai de aceea locul domniei sale este alături de noi. Să nu uităm că acest lucru a avut ecou inclusiv în presa internaţională, Spiegel titrând, de exemplu, că «pentru prima dată în România, un etnic german este învestit cu o înaltă funcţie de conducere»”, a spus senatorul Ioan Cristina.
Liderul PNL Arad a reconfirmat şi cele trei mari proiecte ale partidului pentru perioada următoare: o bună guvernare, consolidarea pe partea dreaptă a scenei politice şi victoria lui Crin Anto­nescu la alegerile prezidenţiale din 2014.

  • mihai pardalian spune:

    si aradanii ar saluta plecarea ta tzarane din acest partid istoric!

    marsh la oi la CRAIVA!!!!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției