nelutuSenatorul Ioan Cristina se aşteaptă ca în perioada următoare mai mulţi primari ai PD-L, aleşi la alegerile locale din vara anului trecut pe listele MC-L să forţeze mâna conducerii judeţene pentru a fi excluşi din partid.
Explicaţia este dată de faptul că aceşti primari ar vrea să se înregimenteze în partidele din USL, dar dacă părăsesc partidul din partea căruia au fost aleşi îşi pierd mandatul de primar. În aceste condiţii singura variantă este aceea a „derapajelor voite” sau a atacurilor la adresa PD-L pentru a fi explişi. În acest fel îşi păstrează mandatul şi se pot înscrie în ce partid doresc. „Sunt semnale că în perioada următoare mai mulţi primari ai PD vor forţa excluderea din partid. Apoi se vor putea înscrie unde doresc. Trebuie să avem grijă la asemenea persoane şi să nu primim pe oricine”, a spus Ioan Cristina.
Liderul PNL Arad a şi dat un exemplu şi a spus că se aşteaptă ca primarul Ioan Vesa (Cermei), ales din partea MC-L să participe pe viitor la sedinţele PNL.
Contactat telefonic, Ioan Vesa a spus că el este cu sufletul alături de liberali, dar că deocamdată nu a avut discuţii cu niciun partid. Acesta susţine că nu vrea să participe la şedinţe de partid şi că doreşte să facă treabă pentru comuna lui.

 • grigore ureche spune:

  baiatu’ asta cu fata de tauras din pulanime, de unde se si trage de altfel, arata si se comporta la fel de cand il stiu, din vremea liceului facut la ineu.

  era o nula, a ramas o nula, este o nula si va ramane forever!!! cine drek il manevreaza din spate nu se stie, doar se poate presupune!?!? si parca ii frate cu un alt tauras, de data asta psdist , tovarasu Halmagean, demis intre timp din partidul care este … din fericire!

 • Numai voi sunteti corecti,buni si frumosi,PDLimbricilor!!!!!! Sa va dea Dumnezeu sa dati doar atitia bani pe medicamente citi a-ti facut din furtisaguri din banii publici!!!!!!! VREI???????? Imputit portocaliu ce esti!!!!!

 • grigore ureche spune:

  bai IMBECILULE!!! cred ca pe lanaga faptul ca esti prost si activist de partid, stim noi care, mai esti si daltonist. de unde si pana unde as fi imputit portocaliu!!!!! comentariu era legat de (in)competentele unor cetateni, care teoretic ne reprezinta!

  in privinta blestemelor ma abtin, ca nu ti-ar ajunge 10 preoti si apa care curge pe Mures!!!!

  deci, hai la pascut ca bati campii!

 • Esti mai prost decit puiul de magar!!!!!!

 • grigore ureche spune:

  daca atata poate emite creierasul tau de gibon, atunci cred ca tu esti macar umbra lu cristina, daca nu chiar el!!!! hmmmmmm, la ce fraza ai compus cine stie!!!

 • Grigore, LA MULTI ANI………magar portocaliu ce esti!!!

 • grigore magarusu' roz spune:

  bine GIBONULE!!! sa fi tu sanatos, ca de restu grija popi’!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției