Jocurile de noroc nu au adus niciodată cu adevărat noroc. Foarte mulți aleg să facă o activitate aproape zilnică din astfel de jocuri fără să realizeze că a devenit mai mult decât doar un lucru pe care îl faci, ca mai apoi să pleci acasă și să nu pierzi nimic.
Într-o astfel de situație s-a aflat un arădean, mai exact un bărbat de 40 de ani din Pâncota. Acesta a început să joace la un aparat tip slot machine ca să realizeze după o perioadă că doar pierdea și nu reușea să își scoată banii investiți.
Astfel, după ce a continuat să mai adauge la suma deja pierdută și nu a reușit să se aleagă cu nimic, bărbatul și-a ieșit din minți. Desigur, tot ceea ce i-a mai rămas de făcut a fost să se răzbune pe aparatul de jocuri.
Nervos și nemaiputând-și stăpânii emoțiile, bărbatul a început să lovească sticla aparatului, reușind să o spargă. Asta l-a ajutat să mai piardă 800 de lei pentru reparația aparatului de jocuri și, ajuns în atenția polițiștilor, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției