Şi cunoscuta comună Dezna a beneficiat de finanţarea europeană nerambursabilă pe Măsura 322, în valoare de 2,5 milioane euro. Proiectul a demarat în 2009, iar anul trecut, până la începutul lui decembrie lucrările finalizat şi în 10 decembrie s-au şi recepţionat.
Actualul primar al comunei Dezna, Ovidiu Neaga ne făcea zilele trecute o scurtă trecere în revistă a obiectivelor finanţate prin fondurile europene obţinute prin accesarea Măsurii 322 dar sublinia şi unele obiective deja realizate ori de viitor. Comuna are cinci sate: Dezna, Buhani, Laz, Neagra şi Slatina de Criş.
„Încă de anul trecut s-au finalizat lucrările iniţiate prin Măsura 322 care  a fost un mare câştig pentru comună. Asfaltarea străzilor din Dezna a fost binevenită – acesta fiind şi centru de comună – dar şi a porţiunilor de drum Buhani-Neagra şi Dezna-Slatina de Criş, în total peste 15 kilometri de drumuri. Pe de altă parte, de când sunt primar am rezolvat o altă doleanţă stringentă a localnicilor: iluminatul stradal. Lucrarea se încadrează tot în termenii temei genarale a ridicării standardelor de viaţă a locuitorilor comunei, iar în continuare mai avem şi alte proiecte legate de şcoli, parcuri, o nouă biserică“, sublinia primarul.
Alături de drumuri, tot prin această deosebită Măsură 322 s-au mai realizat şi alte obiective: reabilitarea, modernizarea şi dotarea Căminului Cultural din Dezna precum şi construirea unui centru after-school tot în Dezna.

  • mp spune:

    Felicitari domnului primar si mult succes in continuare!
    In sfarsit Dezna are un primar cu care se poate sta de vorba ca intre oameni, nu ca fosta primarita care… mai bine sa uitam de ea si apucaturile ei.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției